Foto: Deelnemers The Masked Singer 2023 nu al bekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een nieuw seizoen van The Masked Singer staat voor de deur en dat betekent allemaal nieuwe kandidaten die weer meedoen!

Wie zitten er onder de maskers van The Masked Singers?

We weten natuurlijk niet welke BN’ers er in de prachtige pakken zitten, maar we weten dus al wél welke 20 personages er te zien zullen zijn. Dat betekent dat er vanaf nu vol aan de slag gegaan kan worden met het zoeken naar clues over de identiteit van de zangers en zangeressen. Laat het speculeren beginnen! Het zijn dit seizoen geen vijftien, maar wel liefst twintig verschillende artiesten. Bekijk alle nieuwe pakken hier!

Het programma The Masked Singer is helemaal terug

The Masked Singer komt volgende week weer terug op televisie met zijn vijfde seizoen. Vanaf 10 November kan je het programma weer wekelijks volgen. In The Masked Singer worden BN’ers in allemaal bijzondere kostuums gehesen en daardoor onherkenbaar gemaakt. Wie er achter de maskers zitten, daar draait het allemaal om. De panelleden van het programma moeten zien te achterhalen wie er achter de maskers schuilgaan om te kunnen winnen. En dat belooft weer een spannende strijd te worden.

Weer een flinke verscheidenheid aan karakters in The Masked Singer

De karakters die dit seizoen mee doen aan The Masked Singer zijn de Badeend, Bonbon, Buffel, Discobol, Druiventros, Eekhoorn, Hert, IJsbeer, Koala, Kogelvis, Libelle, Magiër, Nijlpaard, Schaap, Stinkdier, Toffe Peer, Tuinkabouter, Uil, Walrus en de Zeester. Vaak kan je aan de naam en het kostuum al een kleine hint herkennen. Zou de tuinkabouter bijvoorbeeld gewoon Lil’ Kleine zijn? De pakken die alle zangers en zangeressen aan hebben zijn volgens presentator Ruben Nicolai ‘echt next level’. Dat kan je ook wel zien in de post op Instagram. Ruben Nicolai zegt daar verder nog over: “De pakken zijn dit jaar zo achterlijk mooi. Vroeger vonden mensen de maskers dan wel mooi, maar voor de rest zaten er dan gewone kleren onder. Die kritiek gaan we niet meer krijgen, denk ik.”

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer belooft veel kijkers te krijgen

Al een aantal jaar is het programma goed voor een aantal miljoen kijkers. Ook dit jaar lijkt het programma weer ontzettend goed bekeken te gaan worden. Fanatieke fans proberen week na week te raden welke BN’ers er in de pakken zitten. Dat wordt deze keer nog een beetje extra moeilijk gemaakt door de uitgebreide kostuums van de kandidaten. Niet langer lopen mensen rond in gewone kleding. Dat zal de show nog interessanter maken dit jaar.

Hoe zit het programma The Masked Singer in elkaar?

In de eerste vier afleveringen van The Masked Singer zullen er continu vijf nieuwe karakters bekend worden gemaakt. Ook worden er per aflevering twee karakters ontmaskerd. Dat houdt de vaart een beetje er in. De leden van het panel mogen dan hun best doen door middel van vragen, hints en gewoon goed op te letten, om te ontrafelen wie er onder de kostuums zitten. De show wordt aan elkaar gepraat door Ruben Nicolai, die je nog wel kent van zijn tijd bij De Lama’s. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!