Foto’s van Sylvana IJsselmuiden, Eva Jinek & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het kwik tikt voor het eerst weer eens de twintig aan! Vandaar die zomerse foto’s in de Hot Topics vandaag. Handig voor de verstandige lui die ondanks de verleiding in hun donkere isolatiegrot blijven zitten – zij krijgen Sylvana IJsselmuiden, Eva Jinek, Heleen van Royen en Miljuschka Witzenhausen als hun eigen persoonlijke zonnetjes in huis…

Hot Topics Eva Jinek
Eva

Eva Jinek

Ze zijn terug! De kijkcijferkanonnen van Eva Jinek. Het duurde even voor de talkshowpresentatrice haar kijkcijferkanonnen echt uit de kast trok, maar aangezien Op1 een beetje weg lijkt te lopen in de metingen, zijn ze hard nodig. Gelukkig lag Dutchcapper klaar om ze vast te leggen.

Heleen van Royen

Heleen van Royen zag het mooie weer, en kreeg spontaan zin om een jurk aan te trekken. Zolang ze maar even dat eeuwige huispak niet meer aan hoefde. Met dit lange geval gaat ze echter nooit een bruin kleurtje krijgen. De schrijfster zal vast nog een zomers exemplaar in de kast hebben hangen.

Heleen van Royen
Foto: Instagram Heleen van Royen

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden gaat helemaal lekker in het zonnetje! Zoom zo ver mogelijk in met de camera, en je ziet op de foto niet dat je op je piepkleine balkonnetje zit. Het is niet bepaald een terras bij een strandtent, maar heel veel beter dan haar balkon gaat Syl voorlopig niet krijgen. Dan maar genieten, toch?

Sylvana IJsselmuiden
Foto: Instagram Sylvana IJsselmuiden

Miljuschka Witzenhausen

vakantiegevoel én een moeilijk te stillen honger kan je dus bij Miljuschka terecht deze dagen!

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Gerelateerde berichten