Foto’s van Sylvana IJsselmuiden, Eva Jinek & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het kwik tikt voor het eerst weer eens de twintig aan! Vandaar die zomerse foto’s in de Hot Topics vandaag. Handig voor de verstandige lui die ondanks de verleiding in hun donkere isolatiegrot blijven zitten – zij krijgen Sylvana IJsselmuiden, Eva Jinek, Heleen van Royen en Miljuschka Witzenhausen als hun eigen persoonlijke zonnetjes in huis…

Hot Topics Eva Jinek
Eva

Eva Jinek

Ze zijn terug! De kijkcijferkanonnen van Eva Jinek. Het duurde even voor de talkshowpresentatrice haar kijkcijferkanonnen echt uit de kast trok, maar aangezien Op1 een beetje weg lijkt te lopen in de metingen, zijn ze hard nodig. Gelukkig lag Dutchcapper klaar om ze vast te leggen.

Heleen van Royen

Heleen van Royen zag het mooie weer, en kreeg spontaan zin om een jurk aan te trekken. Zolang ze maar even dat eeuwige huispak niet meer aan hoefde. Met dit lange geval gaat ze echter nooit een bruin kleurtje krijgen. De schrijfster zal vast nog een zomers exemplaar in de kast hebben hangen.

Heleen van Royen
Foto: Instagram Heleen van Royen

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden gaat helemaal lekker in het zonnetje! Zoom zo ver mogelijk in met de camera, en je ziet op de foto niet dat je op je piepkleine balkonnetje zit. Het is niet bepaald een terras bij een strandtent, maar heel veel beter dan haar balkon gaat Syl voorlopig niet krijgen. Dan maar genieten, toch?

Sylvana IJsselmuiden
Foto: Instagram Sylvana IJsselmuiden

Miljuschka Witzenhausen

vakantiegevoel én een moeilijk te stillen honger kan je dus bij Miljuschka terecht deze dagen!

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Gerelateerde berichten