Heleen van Royen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Heleen van Royen

Influencer Heleen van Royen

Heleen van Royen is een Nederlandse schrijfster en columnist. Ze heeft verschillende bekende romans geschreven. Tegenwoordig is ze vaak te zien als deelneemster of gast bij televisieprogramma’s.

Heleen van Royen STOUT en andere boeken

Een van de bekendste boeken van Heleen van Royen is STOUT uit 2007. Ze schreef dit boek samen met Marlies Dekkers. Dit boek kwam veel in de media, vanwege de losse levensstijl waarmee gepropagandeerd wordt. Naast STOUT schreef Heleen van Royen ook nog het boek De Gelukkige Huisvrouw, over de zelfmoord van haar vader. Deze roman verscheen in elf landen en werd in 2009 verfilmd met Carice van Houten in de hoofdrol. Als columniste schreef ze voor het Parool en het Algemeen Dagblad. In één van haar columns betichte ze de wethouder van Amsterdam, Rob Oudkerk, van het bezoeken van vrouwen van de nacht en het gebruik van verdovende middelen. Dit zorgde uiteindelijk voor dat hij terug trad als wethouder.

Heleen van Royen in mannenblad

In 2006 verscheen van Royen in een bekend mannenblad, samen met haar toenmalige man Ton van Royen. Van Royen ziet lichaamsfotografie zelf als kunst en heeft laten weten het graag nog een keer te doen als ze 60 is, om te kijken hoe ze veranderd is.

Heleen van Royen Vandaag Inside

Sinds 2022 zijn Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee dagelijks te zien bij SBS 6 in hun talkshow Vandaag Inside. Dit doen ze elke avond met een wisselende gast. Heleen van Royen is één van de wederkerende gasten in de show. Ze heeft een goede chemie met de mannen en is daarmee een graaggeziene gast. Het feit dat ze geen blad voor de mond neemt maakt dat ze goed bij het ongeremde karakter van de show past.

Heleen van Royen kinderen

Heleen van Royen heeft twee kinderen. Haar zoon Sam van Royen heeft een relatie met schaatster Suzanne Schulting. Daarnaast heeft ze nog een dochter, Olivia van Royen.

Nieuws

Foto: Heleen van Royen laat volgers diep in haar zomerjurkje kijken

De beeldschone schrijfster Heleen van Royen is tegenwoordig een volleerd influencer. En ze laat online haar kunsten zien.

Heleen van Royen toont privé foto met harige vriend vanuit kofferbak

Heleen van Royen deelt leuk kiekje van haar en haar beste vriendelijke viervoeter waar ze geen genoeg van kan krijgen!

Foto: Heleen van Royen draagt topje waar je dwars doorheen kunt kijken

Heleen van Royen heeft haar volgers verrast met een bijzonder plaatje. En dat ziet er toch wel heel verleidelijk uit.

Heleen van Royen toont haar beste lijf ooit op ongelofelijke foto

Heleen van Royen toont haar lichaam op een wel heel bijzondere manier en dat levert haar vele complimenten op. 

Wow! Topfitte Heleen van Royen showt lichaam voor bekend ondergoedmerk

Het is weer flink raak met Heleen van Royen, want er is nog een video opgedoken waarin ze in haar spannende onderkleding poseert. 

Video: Heleen van Royen kleedt zich bijna helemaal uit voor fotoshoot

De knappe schrijfster Heleen van Royen heeft een ongelooflijk goed lichaam. En dat begint fotografen nu ook op te vallen. 

Foto: Suzanne Schulting doet Heleen van Royen na in superstrak topje

Topschaatsster Suzanne Schulting is onverslaanbaar op de ijsbaan. Off-season wisselt de bloedhete blondine haar schaatspakje in voor niets verhullende topjes op de tennisbaan.

Foto: Heleen van Royen deelt details over relatie met piepjong mannenspeeltje

De knappe schrijfster Heleen van Royen verklapt eindelijk alle geheimen over haar relatie met haar veel jongere mannenspeeltje.
Heleen van Royen

Profiel

Geboortedatum: 9 maart 1957
Sterrenbeeld: Vissen
Kinderen: Ja, Sam en Olivia van Royen
Relatie: Ja, met Bart Meeldijk
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Beroep: Influencer, Schrijfster
Instagram: Heleen zit op Instagram onder de naam @heleenvanroyen

Foto's

Heleen van Royen
Heleen van Royen
Heleen van Royen