Heleen van Royen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Heleen van Royen

Influencer Heleen van Royen

Heleen van Royen is een Nederlandse schrijfster en columnist. Ze heeft verschillende bekende romans geschreven. Tegenwoordig is ze vaak te zien als deelneemster of gast bij televisieprogramma’s.

Heleen van Royen STOUT en andere boeken

Een van de bekendste boeken van Heleen van Royen is STOUT uit 2007. Ze schreef dit boek samen met Marlies Dekkers. Dit boek kwam veel in de media, vanwege de losse levensstijl waarmee gepropagandeerd wordt. Naast STOUT schreef Heleen van Royen ook nog het boek De Gelukkige Huisvrouw, over de zelfmoord van haar vader. Deze roman verscheen in elf landen en werd in 2009 verfilmd met Carice van Houten in de hoofdrol. Als columniste schreef ze voor het Parool en het Algemeen Dagblad. In één van haar columns betichte ze de wethouder van Amsterdam, Rob Oudkerk, van het bezoeken van vrouwen van de nacht en het gebruik van verdovende middelen. Dit zorgde uiteindelijk voor dat hij terug trad als wethouder.

Heleen van Royen in mannenblad

In 2006 verscheen van Royen in een bekend mannenblad, samen met haar toenmalige man Ton van Royen. Van Royen ziet lichaamsfotografie zelf als kunst en heeft laten weten het graag nog een keer te doen als ze 60 is, om te kijken hoe ze veranderd is.

Heleen van Royen Vandaag Inside

Sinds 2022 zijn Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee dagelijks te zien bij SBS 6 in hun talkshow Vandaag Inside. Dit doen ze elke avond met een wisselende gast. Heleen van Royen is één van de wederkerende gasten in de show. Ze heeft een goede chemie met de mannen en is daarmee een graaggeziene gast. Het feit dat ze geen blad voor de mond neemt maakt dat ze goed bij het ongeremde karakter van de show past.

Heleen van Royen relatie en kinderen

Heleen van Royen was getrouwd met de Nederlandse televisiepresentator Ton van Royen, maar heeft inmiddels een nieuwe relatie met Bart Meeldijk. Verder heeft Heleen van Royen met Ton van Royen twee kinderen. Haar zoon Sam van Royen heeft een relatie met schaatster Suzanne Schulting. Daarnaast heeft ze nog een dochter, Olivia van Royen.

Heleen van Royen ziek

Heleen van Royen had vanaf 1993 last van meerdere psychoses. Ze is zelfs gedwongen opgenomen geweest in een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis en verbleef daar twee weken.

Nieuws

Foto: Heleen van Royen neemt schoondochter Suzanne Schulting op sleeptouw in moeilijke tijden

Heleen van Royen helpt haar schoondochter een handje. Suzanne Schulting gaat op dit moment namelijk door een moeilijke periode en kan wel wat hulp gebruiken van haar schoonmoeder. 

Video: Half ontklede Heleen van Royen laat zich bewerken met zweepje

Heleen van Royen heeft weer een bijzondere post van zichzelf online gezet. En daar genieten al haar volgers optimaal van. 

Heleen van Royen laat volgers zweten met half ontklede foto aan zwembad

Heleen van Royen heeft een nieuwe foto gedeeld die hiervoor even op de plank heeft gelegen. Maar het is zeker een goed plaatje!

Video: Heleen van Royen laat heerlijk kunstje zien met opgetrokken knietjes

Heleen van Royen deelt een nieuwe video met haar volgers en die is wel even smullen hoor. Want ze laat haar bijzondere oefening zien!

Video: Heleen van Royen wordt van achterkant begluurd en geeft showtje weg

Het is weer zover, Heleen van Royen heeft een nieuwe fitness video online gezet. Dat wordt toch weer een partij smullen. 

Video: Sportende Heleen van Royen laat zich van onderen filmen in strak broekje

Heleen van Royen vindt het fijn om in de sportschool bezig te gaan. En de influencer in spé laat zich graag van alle kanten filmen.

Foto: Heleen van Royen wordt keihard dubbelgevouwen tijdens zweterige sessie

Heleen van Royen heeft een nieuwe foto geplaatst en die is natuurlijk om van te smullen. De hele sportschool kon genieten van Heleen. 

Foto: Heleen van Royen heeft flinke pluk haar tussen de benen

Heleen van Royen heeft niet stilgezeten tijdens nieuwjaar! De schrijfster deelt dan ook een uiterst opvallende foto van haar harige jaarwisseling!
Heleen van Royen

Profiel

Geboortedatum: 9 maart 1957
Sterrenbeeld: Vissen
Kinderen: Ja, Sam en Olivia van Royen
Relatie: Ja, met Bart Meeldijk
Moeder: Margreet Breed
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Beroep: Influencer, Schrijfster
Opleiding: School van Journalistiek
Instagram: Heleen zit op Instagram onder de naam @heleenvanroyen

Foto's

Heleen van Royen
Heleen van Royen