Heleen van Royen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Heleen van Royen

Influencer Heleen van Royen

Heleen van Royen is een Nederlandse schrijfster en columnist. Ze heeft verschillende bekende romans geschreven. Tegenwoordig is ze vaak te zien als deelneemster of gast bij televisieprogramma’s.

Heleen van Royen STOUT en andere boeken

Een van de bekendste boeken van Heleen van Royen is STOUT uit 2007. Ze schreef dit boek samen met Marlies Dekkers. Dit boek kwam veel in de media, vanwege de losse levensstijl waarmee gepropagandeerd wordt. Naast STOUT schreef Heleen van Royen ook nog het boek De Gelukkige Huisvrouw, over de zelfmoord van haar vader. Deze roman verscheen in elf landen en werd in 2009 verfilmd met Carice van Houten in de hoofdrol. Als columniste schreef ze voor het Parool en het Algemeen Dagblad. In één van haar columns betichte ze de wethouder van Amsterdam, Rob Oudkerk, van het bezoeken van vrouwen van de nacht en het gebruik van verdovende middelen. Dit zorgde uiteindelijk voor dat hij terug trad als wethouder.

Heleen van Royen in mannenblad

In 2006 verscheen van Royen in een bekend mannenblad, samen met haar toenmalige man Ton van Royen. Van Royen ziet lichaamsfotografie zelf als kunst en heeft laten weten het graag nog een keer te doen als ze 60 is, om te kijken hoe ze veranderd is.

Heleen van Royen Vandaag Inside

Sinds 2022 zijn Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee dagelijks te zien bij SBS 6 in hun talkshow Vandaag Inside. Dit doen ze elke avond met een wisselende gast. Heleen van Royen is één van de wederkerende gasten in de show. Ze heeft een goede chemie met de mannen en is daarmee een graaggeziene gast. Het feit dat ze geen blad voor de mond neemt maakt dat ze goed bij het ongeremde karakter van de show past.

Heleen van Royen kinderen

Heleen van Royen heeft twee kinderen. Haar zoon Sam van Royen heeft een relatie met schaatster Suzanne Schulting. Daarnaast heeft ze nog een dochter, Olivia van Royen.

Nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...

Foto: Heleen van Royen heeft vreemde vlek op kleding zitten

Heleen van Royen maakt weer een bijzondere video voor haar Instagram volgers. En daar vertelt ze alles over een mysterieuze vlek op haar kleding. 

Foto: Heleen van Royen leidt volgers af met spannend inkijkje

Heleen van Royen wilde graag iets laten zien aan haar volgers, maar zij hebben alleen oog voor twee hele andere dingen!

Video: Heleen van Royen loopt te koop met flinke peen

Ze lijkt helemaal in haar nopjes met wat ze vast heeft. Wat is Heleen van Royen van plan met die enorme wortel?

Foto: Uitdagend geklede Heleen van Royen kan geen genoeg krijgen van André Hazes

Terwijl iedereen diep onder de indruk van de inkijk van Heleen van Royen is, vergaapt de schrijfster zich aan André Hazes...

Foto: ‘Hondsdolle’ Heleen van Royen werd handtastelijk tijdens De Verraders

Het nieuwe seizoen van De Verraders komt er bijna aan. Niemand minder dan Heleen van Royen mag mee doen en het gaat er handtastelijk aan toe bij de schrijfster...

Foto: Heleen van Royen knalt bijna uit badkleding

Net als je denkt dat Heleen van Royen haar pikantste foto gedeeld heeft, doet ze er nog een schepje bovenop!
Heleen van Royen

Profiel

Geboortedatum: 9 maart 1957
Sterrenbeeld: Vissen
Kinderen: Ja, Sam en Olivia van Royen
Relatie: Ja, met Bart Meeldijk
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Beroep: Influencer, Schrijfster
Instagram: Heleen zit op Instagram onder de naam @heleenvanroyen

Foto's

Heleen van Royen
Heleen van Royen
Heleen van Royen