Ilse DeLange gaat grens over

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na eerst onze Zuiderburen ‘veroverd’ te hebben, richt Ilse DeLange haar vizier nu op het oosten. België was, gezien het gebrek aan een taalbarrière, redelijk simpel. Een nummertje uitbrengen en hopen op een hit, zo werkt het niet in de overvolle Duitse muziekindustrie. Daarom kiest Ilse voor een slimme strategie: ze infiltreert.

Wees niet bang: Ilse DeLange gaat niet letterlijk infiltreren in de Duitse muziekbusiness. Dat zou namelijk een overstap naar Schlagermuziek betekenen. Nee, zó hard heeft ze dat Duitse luisterende oor nou ook weer niet nodig. Wat Ilse wél doet is zichzelf op een gehaaide manier in de oren van onze Oosterburen nestelen. Of ze nou willen of niet: de Duitsers gaan kennis maken met onze beste countrypopzangeres.

Lees meer: Ilse en Marlijn laten het stormen in medialand

Ilse denkt groot

Ilse snapt het concept van Beste Zangers maar al te goed. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze nog nooit aan de Nederlandse versie van het programma meedeed. In Beste Zangers gaat de meeste aandacht namelijk uit naar nieuwkomers of ‘vergeten’ artiesten. En als er in Nederland één zangeres is die niet meer (her)ontdekt hoeft te worden, is het Ilse DeLange wel. De Achterhoekse zangeres denkt groter.

(Lees verder onder foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic) op

Europese veroveringstoer

In welke windstreken is ze nog niet zo bekend? Bij onze Zuider- en Oosterburen. Ze maakte vorig jaar haar opwachting bij Liefde Voor Muziek, de Belgische variant van het muziekprogramma. Daar kon ze nog wel die min of meer onontdekte parel zijn. Het leverde haar meteen een nummer één-hit op in de Belgische iTunes chart. Binnenkort zet ze haar Europese ‘veroveringstoer’ voort, als ze meedoet bij de Duitse Beste Zangeres-kloon Sing Meinen Song. Als dat geen succes gaat worden…

Bauer Sucht Frau

De timing is perfect, aangezien ze zojuist een hitje in Duitsland gescoord heeft met haar nieuwe nummer ‘Changes’. Die wordt namelijk gebruikt als introliedje van Bauer Sucht Frau, de Duitse Boer Zoekt Vrouw. Wie in Duitsland woont en tv kijkt (in coronatijd: iedereen) gaat dus sowieso kennis maken met Ilse DeLange. Die Deutsche Konzert-Tour mag ze stiekem alvast gaan boeken!

Eerlijk delen

Het komt er allemaal op neer dat wij één van onze beste zangeressen vanaf nu met de Duitsers moeten gaan delen. Krijgen we daar nog iets voor terug? Wie z’n oren en ogen een beetje opengehouden heeft de laatste maanden, zal opgevallen zijn dat Helene Fischer op haar beurt ons land aan het veroveren is. Zo snoepen we dankbaar van elkaars beste blonde muzikale product. En dat is een deal waar beide landen zeer tevreden mee mogen zijn.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten