Foto: Olcay Gulsen heeft zich laten klonen, óf haar zussen lijken sprekend op haar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Is Olcay Gulsen drieling, heeft ze zichzelf laten klonen, of lijken zij en haar zussen gewoon sprekend op elkaar?

Olcay Gulsen heeft een bijzonder opvallende foto op haar Instagram pagina geplaatst. Het lijkt erop dat ze zichzelf twee keer gekloond heeft, of zouden zij en haar zussen gewoon heel erg op elkaar lijken? Ze post namelijk een prachtige foto waarop Olcay en haar zussen goed poseren voor de camera. Ondanks dat de haren van haar twee zussen iets lichter zijn, lijken ze nog steeds enorm veel op elkaar! Haar volgers vinden Olcay en haar zussen dan ook allemaal heel erg knap. Dat begrijpen wij ook heel goed, want ze zien er allemaal prachtig uit. Olcay heeft haar jasje ook nog eens wagenwijd open, waardoor ze veel van zichzelf laat zien. Bekijk de foto van Olcay en haar zussen hieronder!

Olcay Gulsen zussen

Olcay Gulsen populair bij Vandaag Inside

Olcay Gulsen is de laatste tijd steeds vaker te gast bij het populaire talkshow programma Vandaag Inside. Ze schuit vaak aan tafel bij Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Olcay vond dit erg spannend, vooral de eerste keer. Ze ziet op televisie vaak dat de mannen van VI hun gasten niet altijd sparen. Vooral Derksen en Gijp zijn niet bang hun ongezouten mening te geven! Na afloop zei Olcay dat ze het veel leuker vond dan ze had gedacht. Ze was de eerste keer zo gespannen dat ze Wilfred had gebeld en misschien niet meer durfde te komen. Ze vond het achteraf zo gezellig, en de mannen ook overigens, dat ze nu steeds vaker aanschuift aan tafel. Ook de kijkers thuis zullen het zeker niet verkeerd vinden dat er zo’n prachtige verschijning aanschuift bij de mannen van VI.

Meer zien van Olcay Gulsen doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe Olcay Gulsen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post Olcay de mooiste foto’s van zichzelf. Ze promoot vaak producten van haar eigen merk en doet er dan ook alles aan om er zo mooi mogelijk uit te zien. Dit lukt haar aardig, dus het is zeker even de moeite waard om een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!