Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Pien Hersman heeft flink uitgepakt tijdens Koningsdag. De knappe schaatsster is natuurlijk bijna elke dag hard aan het trainen om de beste resultaten op de schaatsbaan te kunnen bereiken. Gelukkig weet ze zo nu en dan ook even flink te genieten van het leven. Vandaar dat ze tijdens Koningsdag dan ook even helemaal los gaat. Ze is gezellig met haar knappe vriendinnen en collega’s op stap. Zo zijn schaatssters Robin Groot en Michelle de Jong er ook bij. Het lijkt erop dat ze het erg gezellig hebben samen. Pien laat de mooiste foto’s zien van zichzelf en haar vriendinnen. Bekijk de foto’s hieronder! Kijk hier als je echt álle foto’s wil zien.

Pien Hersman

Pien Hersman gaat los op koningsdag

Pien is goed aan het genieten van haar vrije tijd. Ze moet naast al dat harde trainen natuurlijk ook af en toe de tijd nemen om bij te komen en leuke dingen te doen. Dat heeft ze zo te zien goed gedaan. Aan de foto’s is te zien dat zij en haar vriendinnen een hele leuke dag achter de rug hebben. Haar collega’s Robin Groot en Michelle de Jong hebben nu natuurlijk ook vrije tijd. Daarom nemen de knappe schaatssters nu ook de tijd om elkaar buiten het veld beter te leren kennen.

Pien Hersman vriendinnen

Meer zien van Pien Hersman doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe schaatsster Pien Hersman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette de beste foto’s van zichzelf in die heerlijke strakke schaatspakjes. Tijdens haar wedstrijden steelt Pien altijd de show en ze laat haar volgers dan ook meegenieten door hier de beste hoogtepunten van te laten zien. Pien deelt ook vaak leuke vakantiefoto’s. Zeker de laatste weken nu het schaatsseizoen erop zit. Ze is al op vakantie geweest in Dubai en Marokko en heeft hier prachtige beelden van gedeeld. Ze heeft vooral haar mannelijke volgers verwend met prachtige foto’s in korte topjes en andere mooie setjes. Pien geeft je ook af en toe een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!