Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Alexia heeft tijdens de verjaardag van haar vader, koning Willem-Alexander, de show gestolen. De knappe prinses had een geweldige witte jurk aan, waar haar rondingen goed in uitkwamen. Ook had ze hier af en toe nog een prachtige blazer over aan. Alexia wordt nu al een aantal jaar geprezen voor haar prachtige uiterlijk. Ze ziet er altijd stralend uit en weet de harten van de mannen wel te veroveren. Ze krijgt via sociale media enorm veel complimentjes. Die zijn natuurlijk ook helemaal terecht. Bekijk hier de magistrale foto’s van onze knappe prinses!

Prinses Alexia

Prinses Alexia krijgt veel kritiek na interview

Naast dat ze enorm veel complimentjes krijgt over haar uiterlijk, krijgt ze ook heel wat kritiek over zich heen. Ze gaf tijdens Koningsdag namelijk een interview, maar veel mensen in Nederland hadden hier kritiek op. Alexia had tijdens het interview af en toe moeite om de juiste woorden te gebruiken. Ze kwam erg zoekend over. Dat is natuurlijk niet zo gek als je pas net 18 bent en niet vaak geïnterviewd wordt. Toch vinden veel mensen het nodig om negatief te zijn richting de prinses. Zo wordt er onder andere het volgende gezegd: ”Misschien is hier al veel over gezegd, zie het nu pas, maar laat ik diplomatiek zeggen dat Alexia geen hoogvlieger is.”, ”Zowel in uiterlijk als in gedrag. Gezicht en vooral lippen lijkt aan gesleuteld te zijn en qua karakter totaal ongeïnteresseerd en erg uit de hoogte. Bah!”

Meer zien van Alexia van Oranje doe je op Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe prinses van Oranje? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar fan pagina op Instagram. Hier worden de leukste foto’s geplaatst van de prinses. Ze heeft zelf helaas geen openbaar account op Instagram. Er worden dus vooral foto’s geplaatst die gemaakt worden tijdens uitstapjes van de familie, zoals dus Koningsdag. Ook heeft de familie een jaarlijkse fotoshoot. Hier staat Alexia natuurlijk altijd zo mooi mogelijk op, net als de rest van de familie. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op deze pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.