Foto: Dit is de prachtige nieuwe barvrouw van Veronica Offside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige 25 jarige Shannon de la Rambelje en 27 jarige Lois van Beekveld worden definitief de nieuwe barvrouwen bij Veronica Offside, wat zien ze er ongelooflijk goed uit! 

Shannon de la Rambelje is nieuwe barvrouw Veronica Offside

Veronica Offside heeft een prachtige nieuwe aanwinst achter bar, namelijk Shannon de la Rambelje. Ze was al eerdere uitzendingen te zien in Veronica Offside maar de kogel is nu definitief door de kerk! Shannon is door de strenge audities gekomen die Ashely Zaat, de vaste barvrouw van Vandaag Inside heeft georganiseerd. Vanaf februari zul je Shannon blijven terugzien achter de bar. Het is te hopen dat presentator Wilfred Genee en vaste tafelgasten Wesley Sneijder & Andy van der Meijde zich kunnen blijven focussen op het programma, want met Shannon achter de bar kan het voor de nodige afleiding zorgen. Shannon de la Rambelje is 25 jaar en komt uit Blaricum. Ze heeft een prachtige tintje, mooi bruin haar en heeft een ontzettend mooi figuur. Shannon is professioneel danseres in musicals, op festivals en andere evenementen. Haar Instagram staat helemaal vol met prachtige foto’s die je zeker wil zien dus klik gerust op haar Instagram profiel om een kijkje te nemen.

Ashley Zaat selecteert nieuwe barvrouwen

Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder hebben het voor uitkiezen want naast Shannon mochten de heren nog een prachtige dame aanwijzen die auditie hebben gedaan om toekomstige barvrouw te worden bij Veronica Offside. Dit is allemaal door Ashley Zaat, de vaste barvrouw van Vandaag Inside tot stand gekomen. Ashley heeft namelijk een entertainment bureau, genaamd entertainment van A tot Z. Dat maakt haar de aangewezen persoon als huidige barvrouw van VI en ondernemer om te zorgen voor prachtige dames die geschikt zullen zijn als barvrouw voor het programma Veronica Offside. Zo hebben de nieuwe dames al een paar keer een uitzending achter de bar meegedraaid en nu lijkt het definitief dat beide dames mogen blijven!

Nóg een nieuw gezicht bij Veronica Offside: Lois van Beekveld

Na de strenge selectie heeft de prachtige blondine Lois van Beekveld (27) haar plek weten te bemachtigen. Wauw, wat een plaatje is ze! Ook Lois is professioneel danseres, dus nu achter de bar staan zal even wennen zijn, maar entertainen kan ze zeker! Zo staat de blondine enorm verleidelijk op een foto met de artiest Mart Hoogkamer van het welbekende nummer: Ik Ga Zwemmen. Ze weet de aandacht van de mannen wel te krijgen met haar looks! Als je haar in echt ziet wordt je meteen verliefd met haar stralende glimlach. Lois van Beekveld komt uit Leimuiden. Is het toeval dat zowel Shannon als Lois professioneel danseres is? Op die vraag vraag kunnen we zeker antwoord geven, want deze dames staan natuurlijk niet achter de bar om omdat ze zulke lekkere drankjes kunnen maken! Laten we hopen dat ze eens een keer achter bar vandaan mogen komen tijdens de uitzending. Misschien dat Shannon & Lois dan een paar prachtige dansmoves kunnen laten zien…

Hieronder zie je de meiden samen op een foto, wauw! Dit gaat de kijkcijfers van het programma wél zeker omhoog brengen. Deze dames zijn te bewonderen op maandag- en vrijdagavond op SBS6 om 20:30.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!