Foto: Veronica van Hoogdalem toont mooiste wapenfeiten in laag topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veronica van Hoogdalem steelt regelmatig de show met haar prachtige uiterlijk. De presentatrice deelt een post met haar allermooiste pluspunten.

Veronica van Hoogdalem showt mooiste looks

Natuurlijk is Veronica van Hoogdalem één van de presentatrices die iedereen kent. Zo is Veronica al jarenlang op televisie, YouTube en nog veel meer te zien. Nu schittert Veronica haar stem bij het radiokanaal Wat Anders 3FM. Om al haar volgers even dolgelukkig te maken besluit Veronica een complicatie online te gooien waar al haar pluspunten zijn te zien. Zo als eerste onderstaande foto waar Veronica een prachtige jurk draagt. Het is een heel kort jurkje met allerlei kleuren die heel goed bij haar passen. Daarbij draagt Veronica hele hoge witte laarzen en zitten haar haren in hele lange vlechten. Met deze outfit heeft Veronica vast veel gescoord.

De vele foto’s van Veronica van Hoogdalem

De andere foto’s die Veronica van Hoogdalem deelt in haar collectie op Instagram bestaan uit hele vrolijke en eerlijke foto’s. Zo is Veronica op foto twee en drie breed lachend te zien. Ook deelt de presentatrice een foto van zichzelf met een haarnetje in in haar pyjama op bed. Op de laatste video van de reeks geeft Veronica nog even een kusje aan haar volgers. Als bijschrijft schrijft Veronica dat het allemaal goed is zolang je het huis maar niet afbrand. Wijze woorden van de presentatrice.

Veronica van Hoogdalem verrast collega’s met fout topje

Het is niemand ontgaan dat Feijenoord landskampioen is geworden. Er kwamen ineens allerlei fans naar voren die zich extreem blij uitlieten over de overwinning. Andere mensen, zoals Veronica van Hoogdalem, verrassen hun anti-Feijenoord collega’s op een pesterige manier.  Zo zit ze bij de uitzending van radioprogramma Wat Anders 3FM met haar collega’s te verkondigen dat ze iets was vergeten. Tot groot ongenoegen van haar twee mannelijke collega’s was dit haar Feijenoord T-shirt. De mannen reageren ontzet dat dit een wel erg flauwe grap is, omdat ze eerst deed alsof ze haar T-shirt was vergeten mee te nemen.

Lees ook: Veronica van Hoogdalem op Mannenzakenmarkt

Veronica van Hoogdalem schittert in belangrijke jury

Iedereen kent het bekende vrouwenmagazine en platform FHM500 wel. Hierbij komt elk jaar een magazine uit met de knapste vijfhonderd vrouwen van Nederland. Nu is de eer aan Veronica van Hoogdalem om te helpen met het opstellen van deze lijst. Zo is het een volledig vrouwelijke jury die dit jaar deze lijst samenstelt. Veronica is hier samen met Kim Feenstra, Danielle van Grondelle en Alissa Askander deel van. De dames hebben een hele toffe promotie video opgenomen waarin ze allemaal één voor één een kort loopje en dansje doen. Veronica straalt terwijl ze losgaat in een jurk gemaakt van spijkerstof. Veronica vertelt dat haar doel is om meer vrouwen van kleur, vormen en out-of-the-box in de lijst te krijgen. Het beloofd dus weer een mooie lijst te worden dit jaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!