Video: Zo heb je Bridget Maasland nog nooit gezien!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

RTL Boulevard-ster Bridget Maasland is al een hele lange tijd op televisie te zien. Onlangs deelde ze twee video’s uit haar eigen collectie… maar zo kennen we Bridget helemaal niet!

Je kent haar wel: Bridget Maasland. Al voor een hele lange tijd komt ze bij verschillende programma’s voorbij op de buis. Vroeger deed ze zelfs aan dansen en was ze ook nog eens model. Intussen staat ze regelmatig achter de desk bij RTL Boulevard én is ze de nieuwe sidekick van Ruud de Wild bij De Wild in de Middag van NPO Radio 2.

Bridget Maasland deelt onherkenbare oude video’s

De prachtige Bridget Maasland heeft al jaren lange ervaring met camera’s. Haar moeder was visagiste waardoor Bridget van jongs af aan al te maken kreeg met de televisiewereld. Dankzij de liefde voor make-up en kleding die ze van haar moeder meekreeg, stond ze als kind al model voor verschillende shows en tijdschriften. Even later ging ze werken voor Talpa, waar ze nieuwe programma’s mocht maken en produceren. Die tijd is verstreken, maar Bridget kan er nog geen afscheid van nemen. Onlangs plaatste ze namelijk twee video’s online van één van die gemaakte en geproduceerde programma’s van haar tijd bij Talpa. Ze maakte in 2006 een programma genaamd Hoe word ik een Gooische vrouw? waarin ze zelf de hoofdrol speelde. In het programma ging ze ‘op zoek’ naar het leven van een Gooische vrouw. In het bijschrift van de video, die ze op haar sociale media zette, vertelt ze dat alleen de interviews echt waren. De rest van het programma was geacteerd en in scène gezet. De eerste video die ze deelt is een introductie filmpje waarin Bridget zichzelf voorstelt als Amsterdammer. Het leven van een Amsterdammer past echter totaal niet bij haar en dus wil ze ervaren hoe het zal zijn als ze een echte Gooische vrouw zou worden.
Bridget Maasland is échte Gooische Vrouw

De video hierboven is nog zeker niet het einde van deze hilarische ’trip down memory lane’. De blondine heeft namelijk nog meer in petto. In een video die ze kort na de eerste plaatste, heeft ze het Gooische leven helemaal omarmd. In de video zien we hoe een busje toeristen het terrein van de nieuwe Bridget oprijdt. De gids vertelt even kort over de blondine. In het volgende shot zien we Bridget als ‘echte’ Gooische vrouw rondlopen in een kort badjasje met haar haren nog volledig in de krulspelden. Ze is gestrest met de verhuizers in gesprek wanneer het busje haar terrein op komt rijden. Ze wordt direct kwaad en begint te schreeuwen tegen de bestuurder dat ze weg moeten. Vervolgens probeert ze haar hond erop af te sturen, maar die doet helemaal niks. De serie waarvoor de beelden gemaakt zijn is een real life comedyserie en alleen al van deze twee korte fragmenten ligt iedereen in een deuk. De reactie sectie loopt vol met mensen die het programma toentertijd hebben gezien en het nu maar al te graag willen terugkijken: “Dat was nog eens leuke televisie van mij mogen ze het herhalen”, “Was zo leuk hoe je dat deed, zou terug moeten komen.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!