Mart Hoogkamer

Artiest Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer is een Nederlandse Artiest die op 5 mei 1998 geboren is in Leiden. Hij is in 2016 nationaal bekend geworden door zijn deelname aan het televisieprogramma Holland's Got Talent. Hij werd tweede in dit programma. Ook zullen veel mensen Mart kennen van zijn bekende nummer 'Ik ga zwemmen'. Met dit nummer behaalde hij de eerste plek in de Nederlandse Top 40 en ook in de Single Top 100. Nadat zijn roem steeds sneller groeide heeft hij ook deel mogen nemen aan het Jachtseizoen. Andere bekende nummers van de artiest zijn 'In Spanje', 'Bieber van de kroeg' en 'Diamant'.

Mart Hoogkamer ziek

Omdat Mart in zo'n korte tijd enorm bekend werd, had hij heel veel boekingen. Dit heeft hem uiteindelijk veel gezondheidsproblemen opgeleverd. Volgens collega's stond Mart al langere tijd op instorten. Zo had hij soms wel negen boekingen per weekend en een totaal van 400 per jaar. De eerste maand nadat Mart stopte sliep hij zo'n 18 uur per dag. Als hij wakker was deed hij eigenlijk ook helemaal niks. Hij had last van een flinke burn-out en een lichte depressie. Inmiddels doet hij het veel rustiger aan en gaat het weer beter met de artiest.

Mart Hoogkamer vriendin

Mart Hoogkamer heeft een relatie met de 27 jarige Jennifer van Ooijen. Deze bloedmooie vrouw is eigenaresse van een fashion boutique. Daarnaast werkt ze ook nog als make-up artieste. De twee hebben al een relatie sinds 2020. Tijdens hun eerste date zijn ze gaan uit eten en daarna naar de bioscoop gegaan. De twee zeggen elkaar enorm goed aan te kunnen vullen. Mart Hoogkamer zegt zeker te weten dat Jennifer zíjn vrouwtje is. Hij had na ongeveer drie tot vier maanden al de naam van zijn vriendin op zijn lichaam getatoeëerd.

Mart Hoogkamer Tattoos

De naam van zijn vriendin is zeker niet de enige tattoo die Mart Hoogkamer op zijn lijf heeft staan. Zijn bovenlichaam en bovenbenen zitten helemaal onder. Hij heeft zelfs zijn 'onderkantje' getatoeëerd. of hij hiermee zijn bil of edele delen bedoeld is de vraag. Jennifer schrok er in ieder geval van de eerste keer dat ze het zag. Verder heeft hij nog een plekje op zijn been die hij over laat voor de namen van zijn toekomstige kinderen. Ook heeft hij een portret van zijn opa en oma getatoeëerd.

Nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!
Mart Hoogkamer bio

Profiel

Geboortedatum: 5 mei 1998
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaats: Leiden
Relatie: Ja, met Jennifer van Ooijen
Kinderen: Geen
Beroep: Artiest
Instagram: De Instagram van Mart Hoogkamer is @marthoogkamer

Foto's

Mart Hoogkamer zanger
Mart Hoogkamer