Martien Meiland

Presentator Martien Meiland

Martien Meiland, geboren in Noordwijkerhout, is een veelzijdige Nederlandse televisiepersoonlijkheid. Na diverse banen als kapper, kok en verkoper, had hij van 1995 tot 2006 zijn eigen woonwinkel. In 2010 runde hij samen met dochter Montana het woonwarenhuis "MAR10". Meiland werd in 2007 bekend door het tv-programma Ik vertrek, gevolgd door de realityserie Chateau Meiland. Hij presenteerde ook Cash or Trash en maakte zijn acteerdebuut in De Grote Sinterklaasfilm.

Martien Meiland relatie, getrouwd en kinderen

In 1985 trouwde Martien Meiland met Erica Renkema, en samen kregen ze twee dochters, genaamd Montana en Maxime. Na 26 jaar huwelijk besloot Martien Meiland een einde te maken aan de relatie, nadat hij gevoelens voor mannen ontwikkelde. Ondanks de scheiding zochten de twee elkaar toch weer op en hertrouwden ze in 2019.

Martien Meiland TV-programma’s

Martien Meiland is bekend van diverse tv-programma's, waar Chateau Meiland eruit springt. In dit realityprogramma wordt de familie gevolgd terwijl ze opmerkelijk hun dagelijks leven leiden. Ze wonen in een chateau in Frankrijk dat ze ombouwen tot een bed & breakfast. Veel kijkers raken geïntrigeerd door de onconventionele aanpak en de uitdagingen waarmee ze te maken krijgen. Bovendien straalt de familie overwegend positieve energie uit. Verder was ook Chateau Bijstand erg populair bij veel mensen in Nederland. Voor dit programma gingen de Meilandjes de uitdaging aan om een maand lang op bijstandsniveau te leven. Hierbij verruilde het gezin hun dure woning in Noordwijk voor een doorsnee huurhuis…

Nieuws

Video: Patricia Paay gaat ‘all the way’ met model tijdens ordinaire schildercursus in Chateau Meiland VIPS

Tijdens haar verblijf bij de Meilandjes wordt Patricia Paay meegenomen naar een wel heel spannende activiteit. Maar de zangeres gaat er helemaal voor!

Caroline van der Plas deelt verrassende details met familielid Martien tijdens Chateau Meiland VIPS

Caroline van der Plas deelt intieme details over haar privéleven én over relatie met familielid Martien Meiland. 

Foto: Eerste deelnemer van The Masked Singer heeft zichzelf nu al verraden

The Masked Singer is binnenkort weer te zien op televisie, maar deze kandidaat heeft zichzelf nú al ontmaskerd... Oeps!

Foto: Zomerse Maxime Meiland poseert in kort broekje

Maxime Meiland deelde onlangs een wel heel pikant kiekje via Instagram. De blondine is alvast goed gekleed tegen het warme weer..

Maxime Meiland deelt heerlijke foto na onverwachte aankondiging

Chateau Meiland keert terug op televisie! Maxime Meiland viert dit met een wel heel verleidelijke foto via Instagram..

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?

De meest opmerkelijke weetjes over presentatrice Britt Dekker

Britt staat over het algemeen bij het grote publiek een beetje bekend als het schoolvoorbeeld van een dom blondje. Maar dat zou Britt echt tekort doen. Ze heeft namelijk zoveel leuke kanten. Tijd om eens wat meer de diepte in te duiken over presentatrice Britt Dekker.

Spin-off Chateau Meiland met zusjes Meiland in de hoofdrol

Nieuwe spin-off Chateau Meiland met in de hoofdrol Maxime en Montana
Martien Meiland

Profiel

Geboortedatum: 26 augustus 1961
Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Noordwijkerhout, Nederland
Relatie: Vrijgezel
Kinderen: Maxime Meiland en Montana Meiland (dochters)
Beroep: Mediapersoonlijkheid
Instagram: De Instagram van Martien is @martienmeiland

Foto's

Martien Meiland
Martien Meiland