Foto: Eerste deelnemer van The Masked Singer heeft zichzelf nu al verraden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Masked Singer is binnenkort weer te zien op televisie, maar deze kandidaat heeft zichzelf nú al ontmaskerd… Oeps!

Kandidaat van The Masked Singer ontmaskert zichzelf onbewust

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer komt er weer aan. Vanaf 4 november is het programma weer elke vrijdag te zien op RTL4. Op meerdere Instagram account van fans het programma staan al verschillende teasers voor het programma. Ze hebben alle identiteiten bekend gemaakt én een promofilmpje online gezet. De volgers en fans van het programma valt iets wel héél erg op. In het programma zit een witte tijger. In de video loopt de tijger een winkel uit met een hangend handje. Op de foto van de identiteiten heeft de tijger kennelijk ook een opvallende houding aangenomen. In de reacties is te lezen dat veel mensen al denken dat ze weten wie de witte tijger is. Iemand reageert met: “Volgens mij zag ik Martien Meiland voorbij komen”, en weer een ander zegt: “Martien Meiland is de witte tijger aan die houding te zien.” Zo zijn er nog een aantal reacties die lijken te speculeren dat Martien Meiland in het pak van de witte tijger zit. Sommigen denken het, maar verwachten het niet. Zou Martien inderdaad in het pak verstopt zitten?

Wie is de teddybeer in The Masked Singer?

Er zijn allerlei verschillende fan accounts op Instagram die van alles plaatsen over het tv-programma. Hier reageren dan ook verschillende mensen met hun speculaties over de verschillende kandidaten achter de maskers. Eén van de deelnemers van The Masked Singer is een schattig teddybeertje. Het pak is prachtig gemaakt en lijkt net een echte, tot leven gekomen, teddybeer. Er zijn verschillende mensen die verschillende dingen denken, maar het valt toch op dat veel mensen denken dat Max Mies in de teddybeer verstopt zit. Max Mies is een zanger van 19 jaar oud en is al een aantal jaar deel van de boyband FOURCE. Daarnaast is hij ook acteur, presentator, model en influencer. Wat denken jullie, zou zo’n jonge bekende Nederlander meedoen met het programma? We zijn benieuwd en gaan zeker kijken! Jullie ook?

Loretta Schrijver is een trendzetter

Iedereen die het programma kijkt, weet dat Loretta Schrijver in één van de teams zit van The Masked Singer. Voor iedereen die het niet weet: Elke week treden er BN’ers op in een groot kostuum waarmee ze onbekend zijn gemaakt. Ze moeten playbacken en twee teams moeten telkens raden wie er in het kostuum verstopt zit. Loretta Schrijver zit samen met Carlo Boszhard in een team. Daarnaast is Loretta ook al een hele tijd presentatrice bij het Nederlandse televisieprogramma Koffietijd. Daar zit ze vaker met haar collega Quinty Trustfull. Het is dan ook een grote inside joke geworden dat Loretta bij elke BN’er van The Masked Singer zeker lijkt te weten dat het haar collega Quinty is. Die trend blijft zich voortzetten onder de fanatieke kijkers van het programma. Op veel foto’s van de deelnemers, met de vraag ‘Wie zou dit kunnen zijn’, reageren velen met “Quinty! Ik weet het zeker!”. Helaas kan dat intussen niet meer, want in de eindejaarsspecial van 2021 was Quinty de klok.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!