Chateau Meiland

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Chateau Meiland

TV-programma Chateau Meiland

Chateau Meiland is een realityserie die het leven van de familie Meiland volgt. Zij werden in 2007 bekend dankzij hun deelname aan een ander tv-programma, Ik Vertrek. In dit programma werd hun verhuizing naar Frankrijk, waar ze een kasteel hadden gekocht om een bed & breakfast in te beginnen. Vooral vader Martien Meiland viel hierin erg op vanwege zijn hilarische maniertjes. Toen de familie later in een terugblik-uitzending weer in beeld kwam, bleek de Nederlandse televisiekijker nog lang niet klaar met de eigenaardige familie Meiland. 

Gouden Televizier-Ring 

Toen de Familie Meiland aankondigde wéér te willen emigreren naar Frankrijk stond Talpa snel klaar met een contract voor een eigen realityserie. Dit tv-programma werd Chateau Meiland genoemd, en was meteen een hit. Chateau Meiland won in 2019 direct een Gouden Televizier-Ring. Ook de seizoenen erna bleven scoren. Inmiddels zijn Martien, Erica en Maxime Meiland druk bezig met hun eigen carrières. Martien presenteert soms tv-programma’s, en Maxime ontwerpt kleding. 

Chateau Meiland verkocht 

Na een aantal mooie jaren in hun nieuwe bed & breakfast in Chateau Meiland kreeg de familie Meiland te maken met de coronacrisis. Door deze nieuwe situatie liep het financieel niet goed, en werd de familie gedwongen terug te keren naar Nederland. Hoewel er intussen nieuwe seizoenen van Chateau Meiland gemaakt zijn die zich afspelen in Nederland, kregen ze hun kasteel in Frankrijk maar moeilijk verkocht. De vraagprijs werd meerdere malen verlaagd; van 1,25 miljoen euro naar 795.000 euro. 

Familie Meiland in Effe geen cent te makken 

Het lijkt er niet op dat er een vervolg van Chateau Meiland gaat komen. Dat betekent natuurlijk niet dat SBS6 klaar is met de familie Meiland. Een volgend idee voor een tv-programma rondom Martien, zijn vrouw en dochter is al bevestigd. Het gaat om een nieuw seizoen van Effe Geen Cent te Makken, waarin een rijke familie zijn intrek neemt in een goedkoop huis in een armere wijk.

Nieuws

Pfoe! Maxime Meiland deelt heerlijke foto in pakje met strakke rits

De prachtige Maxime Meiland maakt haar volgers helemaal gek met een foto in dit heerlijke, strak dichtgeritste pakje...

Foto: Maxime Meiland houdt wel héél erg van haar poesje

Maxime Meiland laat haar poesje zien via Instagram. De blondine lijkt helemaal verliefd te zijn..

Foto: Zomerse Maxime Meiland poseert in kort broekje

Maxime Meiland deelde onlangs een wel heel pikant kiekje via Instagram. De blondine is alvast goed gekleed tegen het warme weer..

Maxime Meiland deelt heerlijke foto na onverwachte aankondiging

Chateau Meiland keert terug op televisie! Maxime Meiland viert dit met een wel heel verleidelijke foto via Instagram..

Wow: Maxime Meiland volledig onherkenbaar op haar mooiste foto ooit

Maxime Meiland vindt dat ze op een internationale ster lijkt. De blonde lokken en spannende outfits heeft ze, de rijpe leeftijd van de look-a-like heeft ze nog niet bereikt.

Foto: Maxime Meiland showt benen in spannend jurkje

Maxime Meiland geeft een klein showtje via Instagram. Welke van deze zomerse outfits vind je het leukst?

Foto: wat is er met het gezicht van Maxime Meiland gebeurd?

Het was even schrikken toen Maxime Meiland een nieuwe foto op Instagram plaatste. Haar bezoekje aan de kliniek lijkt een beetje uit de hand gelopen te zijn.

De échte reden dat Maxime Meiland geen foto van haar nieuwe huis deelt

Maxime Meiland heeft nog geen jaar in haar 'nieuwe' huis in Noordwijk gewoond. Ze is blijkbaar pas tevreden met een miljoenenhuis...
Chateau Meiland

Profiel

Eerste uitzending: 2019 
Cast:
Martien Meiland, Erica Meiland, Maxime Meiland
Zender:
SBS6

Foto's

Chateau Meiland
Chateau Meiland
Chateau Meiland