HBO Max

Na enige afwezigheid is HBO terug op de Nederlandse markten. Met de nieuwe streamingservice HBO Max wil het bedrijf de concurrentie aangaan met onder andere Netflix en Amazon Prime. HBO had al eerder een betaalzender voor films en series, maar zet nu dus in op een streamingsdienst. Via een website en een app kan je genieten van de vele series en films die de dienst te bieden heeft. Ook kun je streamen via je smart tv of Apple TV.

HBO Max Nederland abonnement en prijs

In maart 2022 begon HBO met het aanbieden van HBO Max in Nederland. De prijzen voor de dienst beginnen bij €5.99 per maand voor het basic abonnement. Hierbij kan je op één scherm tegelijk kijken en vijf afleveringen of films downloaden. Ben jij een fanatieke filmgenieter en klinkt dit niet als genoeg? Dan kun je voor het standaard abonnement gaan á €7.99 per maand. Met dit abonnement kun je op drie schermen tegelijk kijken in 4k Ultra HD. Ook kun je tot 30 titels downloaden. Opvallend is dat de prijzen voor concurrent Netflix pas bij €7.99 beginnen.

Aanbod HBO Max Nederland

HBO is onderdeel van WarnerMedia, een dochteronderneming van AT&T. Dit eerstgenoemde filmconcern is eigenaar en producent van duizenden titels. Het aanbod van HBO Max bestaat in Nederland vooral uit titels van WarnerMedia. Dit betekent echter niet dat het niveau van de series en films niet hoog is. Onder andere de series Game of Thrones en The Sopranos, twee van de hoogst gewaardeerde series aller tijden, zijn beschikbaar op HBO Max. Houd je meer van films? Ook dan zit je goed. Met bijvoorbeeld The Dark Knight of The Shawshank Redemption heeft HBO Max ook hier goud in handen. Bovendien heeft HBO Max ook nieuwe exclusieve content, waaronder series, films en specials die speciaal zijn geproduceerd voor de dienst.

De beste series en films op HBO Max Nederland

Ben je nou benieuwd welke series en films je absoluut niet mag missen zodra ze op HBO Max verschijnen? Houd dan vooral onze website in de gaten. Regelmatig laten wij je weten welke series en films eraan komen op de streamingsdienst. Daarnaast doen we uitgebreide analyses van bestaande en komende titels zodat jij erachter kan komen of jij deze wil kijken, of dat ze niks voor jou zijn. Ook als er nieuws is over de acteurs, filmlocaties of releasedata van jouw favoriete HBO Max film of serie, ben je bij ons aan het juiste adres. Lees onder aan deze pagina het laatste nieuws over alles wat HBO Max je te bieden heeft.

Heb jij geen HBO Max en leer je liever wat over bijvoorbeeld Netflix, Amaxon Prime of Disney+? Bekijk dan onze pagina’s over deze diensten!

Nieuws over Netflix

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?

Foto: Juultje Tieleman moet afkoelen na laatste aflevering House of the Dragon

House of the Dragon van HBO+ is een enorme wereldwijde hit. Iedereen kijkt, dus ook Juultje Tieleman. De mooie blondine is helemaal van streek vanwege de laatste aflevering, en moet dus écht even wat stoom afblazen...

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Actrice Milly Alcock (House of the Dragon) lijkt sprekend op haar opvolger

Actrice Milly Alcock, van de nieuwe serie House of the Dragon, lijkt wel verdacht veel op haar opvolger. 

Foto: Beeldschone Emily Carey valt op met scènes in House of the Dragon

Emily Carey ontpopt zich tot favoriet van de fans bij House of the Dragon. Deze schitterende dame steelt op Game of Thrones-manier de show!

Dit zijn de mooiste Instagram foto’s van House of the Dragon schoonheid Milly Alcock!

Ze was volgens veel kijkers dé reden dat de eerste aflevering van House of the Dragon een succes was. Van Milly Alcock kun je eindeloos genieten, zeker van haar Instagram foto's!

Deze foto bewijst dat Milly Alcock (Rhaenyra) de mooiste actrice van House of the Dragon is

De verwachtingen van de serie waren torenhoog! Maar met de beeldschone Milly Alcock slaat House of the Dragon de spijker op zijn kop!

5 bewijzen waarom House of the Dragon een waardige Game of Thrones-opvolger gaat worden

De nieuwe HBO Max serie, House of Dragon, belooft een waardige opvolger te worden van zijn voorganger Game of Thrones.