Deze foto bewijst dat Milly Alcock (Rhaenyra) de mooiste actrice van House of the Dragon is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De verwachtingen van de serie waren torenhoog! Maar met de beeldschone Milly Alcock slaat House of the Dragon de spijker op zijn kop!

Het is misschien wel de mees besproken serie van het jaar; House of the Dragon is eindelijk hier. Om de hoge verwachtingen waar te maken, moet alles kloppen. In ieder geval is de casting goed gelukt!

Milly Alcock als Rhaenyra Targaryen grote ster eerste aflevering HotD

Sinds de bekendmaking van een spinoff van Game of Thrones in 2019 zitten fans te wachten op nieuws, previews, trailers en vooral afleveringen. Nu het eindelijk zover is, is de grote vraag of de makers van Game of Thrones opnieuw de mensen op het puntje van hun stoel kunnen krijgen. Dat lijkt te lukken. De critici zijn ontzettend lovend over de eerste aflevering van House of the Dragon. Kort na de première heeft de aflevering van kijkers al een score van 9.1/10 gekregen. Het lijkt dus dat het wachten het waard was.

Als er één iemand boven de rest uitstak tijdens de openingsaflevering, dan was het Milly Alcock. De 22-jarige Australische actrice speelt met prinses Rhaenyra Targaryen één van de hoofdrollen en daar is het publiek zeker over te spreken! De talentvolle Milly krijgt uit alle hoeken complimenten op Twitter!

Onervaren Milly Alcock van afwasser naar rol Rhaenyra

Ze heeft nog nauwelijks een grote rol gehad als actrice. Daarom was het een keuze van Milly Alcock om auditie te doen voor de rol van Rhaenyra Targaryen. Ze wist echter de producenten te overtuigen en kreeg en mocht dus de prinses spelen. Iets wat zeker nodig was, gezien de situatie waarin Milly zich bevond. Op haar 16e stopte ze namelijk met school zodat ze zich op haar acteercarrière kon focussen. Maar zonder grote rollen is rondkomen dan lastig. Ze moest daarom een baan als afwasser nemen en woonde bij haar moeder op zolder. Het telefoontje dat ze de rol van Rhaenyra gekregen had, zorgde dus voor enorme opluchting bij Milly Alcock. En dankzij haar geweldige prestaties zal ze vanaf nu rollen genoeg hebben.

Wat? Geen intro bij House of the Dragons

Het was één van de herkenbaarste onderdelen van Game of Thrones. De bijna twee minuten lange intro, ondersteund door een geweldige soundtrack. Het veranderen van de beelden uit de intro naarmate het verhaal vorderede maakte de opening van iedere aflevering tot een stukje kunst. Des te teleurstellender was het dat de eerste aflevering van House of the Dragon géén intro had. Het verhaal begon meteen. Maar wees niet bang, vanaf aflevering twee krijgt de show een waardige opening. Het was slechts een creatieve keuze van de schrijvers om direct de spanning in te duiken en de intro voor de tweede aflevering te bewaren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...