5 bewijzen waarom House of the Dragon een waardige Game of Thrones-opvolger gaat worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De nieuwe HBO Max serie, House of Dragon, belooft een waardige opvolger te worden van zijn voorganger Game of Thrones. 

Nog even geduld en dan komt de nieuwe HBO Max serie, House of Dragon, uit op de streamingservice. En dat belooft een waar feestje te worden. House of Dragon speelt zich af in hetzelfde universum als Game of Thrones, maar dan vele jaren eerder in een tijd waarin draken nog vrij door de lucht vlogen in Westeros. Maar de strijd om de Iron Throne blijkt er een van alle tijden te zijn en ook in House of Dragon zal dus genoeg intrige, verraad en strijd zitten om je op het puntje van je stoel te houden. Deze vijf redenen bewijzen dat de serie een waardige opvolger zal zijn voor Game of Thrones. 
1. Ook House of Dragon heeft een prachtige cast

Net als bij Game of Thrones bestaat ook de cast van House of Dragon voor een groot deel uit prachtige vrouwen die je ongetwijfeld meer dan eens verleidelijk in beeld zal zien verschijnen. De hoofdrol is weggelegd voor de knappe Emma D’Arcy. Na deze serie zal ongetwijfeld iedereen haar naam kennen. Emma speelt een prinses die vanaf de geboorte alles heeft. Ze is de eerstgeborenen van de koning, berijdt draken en heeft een berg aan goede kwaliteiten. Ze is alleen geen man en mag dus niet op de troon zitten. Maar net als haar nakomeling Daenerys laat ze zich niet zomaar vertellen wat ze moet doen.

2. Hbo Max brengt je terug naar het land van Westeros

Heb je Westeros ook zo gemist? Geen zorgen, het is namelijk weer terug. Het fantastische land bestond uit de meest geweldige locaties, opgenomen over de hele wereld. Het was altijd een feestje om een aflevering in Westeros te mogen zijn. Met House of Dragon kan je weer heerlijk in die wereld stappen.

3. Draken waren het coolste aan Game of Thrones en zijn hier in overvloed

Draken waren zonder twijfel het coolste aan Game of Thrones en in deze serie zijn ze in overvloed aanwezig. Dat betekent dat betekent een flinke dosis geweld en vernieling en dat zijn natuurlijk dingen waar je vanachter je scherm van smult. Ten tijde van de serie had zo’n beetje elke Targaryen een draak, dus hopelijk zullen de beesten flink te zien zijn.

4. Ook in House of Dragon speelt iedereen het spel der tronen

Ook in House of Dragon draait alles om het spelen van het spel. want ongeacht in welke tijd je leeft, de vraag wie er op de Iron Throne mag zitten is altijd een spannende. Iedereen wil heersen over Westeros, maar er kan maar één koning zijn. Dus worden er achter de schermen verbonden gesmeed en plannen gemaakt, vaak met veel bloedvergiet tot gevolg.

5. De trailer belooft veel geweld en intrige

De trailer van House of Dragon maakt gelijk duidelijk waarom deze serie een waardig opvolger is van Game of Thrones. Ook House of Dragon zal vol intrige, geweld en verraad zitten. Het heeft een sterrencast en de visuals zien er prachtig uit. Genoeg dus om naar uit te kijken.

De releasedatum is sneller dan verwacht

Op 21 Augustus komt het eerste seizoen van de serie al online. Of de serie net als Game of Thrones een aflevering per week doet of dat ze alle afleveringen in één keer online zetten is nog niet bekend. Maar binnen anderhalve maand kan je in ieder geval weer smullen van een spannende nieuwe serie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!