Leonie ter Braak

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Leonie ter Braak

Presentatrice Leonie ter Braak

Waarschijnlijk ken je Leonie ter Braak vooral als presentatrice, maar de mooie blondine heeft veel meer talenten dan presenteren. Ze heeft namelijk ook ervaring als journalist, model en zelfs als dagvoorzitter. Er is één ding wat we absoluut uit dit CV kunnen opmaken: Leonie is niet bang om in de schijnwerpers te staan. Leonie ter braak werd geboren op 28 september 1980 in Buurse, een klein dorpje in Overijssel. In Buurse heeft ze een fijne en veilige jeugd gehad. Ze is daarna ook nooit vergeten waar ze vandaan komt. Leonie zegt zelf dat ze haar Twentse afkomst echt koestert. Ze reisde de hele wereld over, maar komt altijd weer terug in haar kleine geboortedorp.

Al op jonge leeftijd wordt Leonie ontdekt als model. Ze was veel op reis voor dit werk en verdiende er veel geld mee. Echt gespaard heeft ze echter niet, ze gaf het geld net zo snel uit als dat het binnen kwam. Dat is ook typisch voor Leonie, lekker op het randje leven. Voor haar modellenwerk woonde ze zelfs tijdelijk in New York. Toch besloot ze deze wereld achter zich te laten en zich te focussen op een televisiecarrière in Nederland.

Leonie ter Braak carrière

Met de televisiewereld maakte Leonie ter Braak kennis bij RTV Oost, waar ze presentator en programmamaker werd. Ze ging hiervoor heel Overijssel door op zoek naar leuke en prikkelende locaties. Daarnaast presenteerde ze ook praatprogramma’s voor de regionale omroep. Na RTV Oost kwam Leonie ter Braak bij Talpa terecht. Hier werkte ze eerst een jaartje achter de schermen, waarna ze presentatrice werd bij WNL. Inmiddels heeft Leonie er al heel wat presentatieklussen opzitten en heeft ze zelfs een talkshow gehost, HLF8.

Leonie ter Braak relatie, partner en kinderen

Leonie ter Braak is al meer dan 15 jaar gelukkig getrouwd met haar man Floris Koch. Samen heeft het stel twee zoontjes: James en Valentijn. Het is echter niet altijd vanzelfsprekend geweest voor Leonie op het gebied van de liefde. Op de middelbare school heeft Leonie ter Braak het namelijk erg lastig gehad. De eerste liefde van haar leven was namelijk een meisje. Iets wat in die tijd nog niet erg geaccepteerd werd in Twente. Leonie werd enorm gepest toen uitkwam dat ze gevoelens voor een meisje had. Dat maakte het erg lastig voor Leonie om later nog een keer haar gevoelens te uiten. Toch liep ze in 2013 tegen Floris aan, en wist ze dat het goed zat.

Leonie ter Braak Instagram

Haar echte fans weten Leonie ter Braak inmiddels echt wel te vinden op Instagram. Met 75.000 volgers is Leonie ook op het sociale media platform enorm populair. Dat is ook niet gek, we willen allemaal op de hoogte blijven van de avonturen van de mooie blondine. En er is geen betere plek om dat te doen dan via haar eigen Instagram. Ze post regelmatig foto’s van haar gezin en van haar werk, maar ook voor jeugdfoto’s en leuke avonden heeft Leonie genoeg plaatsje online staan. Je kunt Leonie ter Braak volgen op Instagram via @leonieterbraak.

Nieuws

Foto: Leonie ter Braak kleedt zich uit voor spannende fotoshoot

Leonie ter Braak verbaast al haar volgers door een shoot die niemand had zien aankomen. De blondine gaat bijna volledig uit haar kleding.

Foto: Leonie ter Braak duikt zonder broek de bosjes in

Leonie ter Braak heeft een heerlijk nieuw plaatje online gezet en daarop heeft ze natuurlijk heel weinig kleren aan.

Foto: Loopt Leonie ter Braak hier zonder kleding de zee in?

Met een sprankeling in haar ogen en een mysterieuze glimlach op haar lippen, wekt Leonie ter Braak nieuwsgierigheid op terwijl de vraag zich vormt: loopt zij hier zonder kleding de zee in?

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Leonie ter Braak gebruikt tong in expliciete fotoshoot

Leonie ter Braak heeft een erg interessante fotoshoot achter de rug. En daarin liet ze een wel heel expliciet plaatje zien. 

Foto: Leonie ter Braak verschijnt in volledig doorschijnende outfit in Het Pefecte Plaatje

Leonie ter Braak mocht weer in een bijzondere outfit op komen draven in Het Perfecte Plaatje. Er werd weer legendarische televisie gemaakt. 

Video: Leonie ter Braak krijgt het verschrikkelijk heet van model tijdens Het Perfecte Plaatje

Tijdens het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje wordt deelneemster Leonie ter Blaak verleid door haar model! Ze lijkt even te vergeten dat ze gewoon een man thuis heeft zitten!

Foto: Leonie ter Braak laat zich bespringen

Leonie ter Braak wilde even een mijlpaal in haar leven vieren, maar werd spontaan besprongen. Gelukkig maakte ze deze foto!
Leonie ter braak

Profiel

Geboortedatum: 28 september 1980
Sterrenbeeld: Weegschaal
Afkomst: Twentse roots
Lengte: 1,74m
Geboorteplaats: Buurse
Woonplaats: Amsterdam
Moeder: Joke ter Braak
Relatie: Ja, met Floris Koch
Beroep: Presentatrice, model
Opleiding: Academie voor Theater en Dans
Instagram: De Instagram van Leonie is @leonieterbraak

Foto's

Leonie ter braak
Leonie ter braak
Leonie ter braak