Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boos Nederland heeft z’n zin: Johan Derksen is na de ‘Geen Fries’-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn…

Het lijkt erop dat Johan Derksen even niet bij Vandaag Inside aanwezig is. Daarom is er nu een vervanger voor Johan. Dat hebben ze erg snel geregeld! Maar zal Johan nog wel terugkomen? Deze tijdelijke pauze lijkt na de enorme ‘Geen Fries’-rel best goed uit te komen.

Johan Derksen is afwezig en wordt nu al vervangen

Het ondenkbare is gebeurd: Johan Derksen zal even niet bij VI aanwezig zijn. Dat is de afgelopen jaren eigenlijk alleen gebeurd in zéér speciale gevallen. Ook hier is het écht onmogelijk voor Johan om plaats te nemen in zijn gebruikelijke plaats aan tafel bij VI. Niet omdat Johan definitief gecanceld is na zijn uitspraken over het ‘Niet Friese’ kamerlid, maar omdat Johan last heeft van een liesbreuk. Ze hebben dus erg snel een vervanger geregeld voor de besnorde analist! In onderstaande video bespreekt Wilfred de komende uitzending met zijn nieuwe overbuurman:

We zullen bij Vandaag Inside namelijk Valentijn Driessen aan zien schuiven. Normaal zit de Telegraaf-journalist aan de lange zijde van de tafel, maar nu neemt hij ook écht plaats in de stoel van Johan, recht tegenover Wilfred Genee. Valentijn is het kijkcijferkanon van VI – geen uitzending met Valentijn scoort onder de miljoen kijkers – dus dit is zeker een goede keuze voor het programma. Zullen ze zo nóg hogere kijkcijfers krijgen? Het zal niemand verbazen als dat gaat gebeuren!

In De Wandelgangen blikt Wilfred Genee vooruit op de Johan-loze uitzending

Zoals je in de video hierboven kunt zien, zijn Wilfred Genee en Valentijn Driessen met zijn tweeën. Zoals vaak gebeurt in de wandelgangen, stelt Wilfred weer vele vragen en probeert hij meningen uit te lokken. Hij schakelt dan ook soepel over naar wat Valentijn zou willen voor zijn carrière en vraagt hij of Valentijn zou willen doorgroeien naar de rol van Johan Derksen. Hierop zegt Valentijn dat hij dat niet goed voor zich ziet. Maar Wilfred zegt dan dat hij wel het kijkcijferkanon is. Valentijn zegt daarop: “Ja, daar ben ik wel blij mee ja. Dat vind ik wel een hele grote eer.” Kijkcijferexpert Tina Nijkamp is hij in ieder geval erg dankbaar dat ze zoiets over hem heeft gezegd.

Wilfred gaat verder en vraagt of hij geen sorry had gezegd. Het gaat nu over dat Johan Derksen namelijk zijn excuses had aangeboden nadat hij iets had gezegd wat volgens veel mensen niet kon. Hierop reageert Valentijn met: “Nee, ik moet eerlijk zeggen, ik vond het zwaar overdreven allemaal.” Volgens Valentijn komt Johan uit een andere tijd en kan je best zoiets zeggen, vooral omdat er helemaal geen kwade bedoelingen achter zitten. Daar gaat Wilfred verder op in door te vragen of hij ook zulke dingen zal roepen. Valentijn reageert snel door te zeggen dat hij geen vreemde dingen zal roepen! Verder verwachten ze allebei dat de aankomende uitzending echt een topper zal worden, vooral omdat dus kijkcijferkanon Valentijn Driessen dan aansluit in plaats van Johan Derksen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!