Gaby Blaaser heeft een filmrol te pakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, je leest het goed: Bachelorette Gaby Blaaser heeft een heuse filmrol te pakken en zal vanaf 8 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen!

Onlangs werd er bekendgemaakt dat we in het najaar van 2020 een nieuwe Nederlandse romantische komedie kunnen verwachten, genaamd Casanova’s. In deze film zullen bekende Nederlanders, als Lieke van Lexmond en Birgit Schuurman belangrijke rollen gaan spelen. Als we de verhalen mogen geloven gaat de film over twee mannen die niet bepaald handig zijn met vrouwen en daarom een cursus vrouwen versieren gaan volgen.

Oja, Gaby Blaaser is een actrice!

Je zou door Gaby Blaasers succes op Instagram én in de hitserie op Videoland The Bachelorette bijna vergeten dat de blondine van oorsprong eigenlijk een actrice is. Zo leerden we haar tenslotte kennen in series als Spangas en Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST).

Welke rol gaat Gaby spelen?

Dat is nu natuurlijk de grote vraag. Dat het geen hoofdrol is weten we. Maar welke rol ze wél gaat spelen houdt Gaby nog even geheim. Gezien Gaby’s acteerverleden en huidige succes zal het geen ienie minie-rolletje betreffen. Althans, dat hopen we natuurlijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op.