Foto: K3-meiden hebben geen zin in mooie Diede (22) als nieuw lid van K3

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

K3 verliest binnenkort één van haar leden die voor de aankomende tour snel vervangen moet worden. Dat is gelukt, maar of de andere meiden daar nou zo blij mee zijn…

K3 verliest plotseling één van de leden

De meidengroep K3 bestaat uit Hanne, Julia en Marthe. De drie dames maken elke kinderdroom waar wanneer ze op het podium hun leuke liedjes en dansjes staan te doen. Helaas is de groep plotseling niet meer compleet en zijn ze nog maar met twee in plaats van drie. Hanne is namelijk zwanger en moet, op advies van de dokter, stoppen met de optredens. Het was even flink schrikken voor de dames, want ze gaan binnenkort op tour en Hanne is helemaal nog niet zo lang zwanger. Wat nou precies de reden is dat ze tóch moet stoppen, is niet duidelijk. Wel weten we dat het gelukkig goed gaat met Hanne en de baby. Voor de tour moet dus snel een nieuw lid worden gevonden, want afzeggen is geen optie!
Diede van den Heuvel van K2 zoekt K3

Het team van Studio100 zijn ontzettend hard op zoek geweest naar een nieuw lid van K3 om de tour door te kunnen laten gaan. Uiteindelijk zijn de stemmen gevallen op Diede van den Heuvel. Dat lijkt natuurlijk een hele euforie voor de dames, want hun show kan doorgaan. Tóch lijkt het niet zo te zijn. Marthe en Julia laten helemaal niks van zich horen. Via Instagram kanaal Juicechannel_ komen we erachter dat het blijkt dat ze niks laten horen, nergens op reageren en geen enkele post liken die gaat over de bekendmaking van Diede bij K3. Diede heeft er heel veel zin in en zet het zelf ook op haar Instagram. In het bijschrift bedankt ze Marthe en Julia en wenst ze Hanne een fijne zwangerschap. De enige van die drie die op haar bericht reageert, is Hanne. De andere twee laten niks weten. Bronnen van Juicechannel laten ook weten dat niet alle drie de dames er even blij mee zijn. Hopelijk heeft Diede een leuke tijd bij K3…

Juicechannel K3 Diede van den Heuvel

Wie is Diede van den Heuvel, het nieuwe lid van K3?

We weten nu dus dat Diede van den Heuvel de gelukkige vervanger is van Hanne in K3, maar wie is Diede eigenlijk? Voorheen deed Diede al mee aan het programma K2 zoekt K3 en won hierbij een plek in de finale. Helaas won ze niet de eerste plaats. Wel heeft ze flink haar talenten laten zien en kennelijk was dat genoeg voor Studio100 om voor haar te kiezen. Voorlopig heeft K3 twee Brabantse dames, want Diede komt uit Someren. Ook is Diede al een zelfstandige artiest en heeft ze net een videoclip uitgebracht van haar liedje Supersint. Ze treedt ook regelmatig op op kleine concertjes en niet als gastartiest, maar als hoofdoptreden! Nu maakt ze zichzelf dus nóg groter met haar deelname aan de tour van K3. Lekker bezig, Diede!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!