Foto: Nederlandse Julia van K3 gaat vreemd met bekende Belg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De K3’tjes lijken altijd heel erg lief en onschuldig. Toch is het nieuwste K3’tje Julia Boschman niet zo lief als dat ze lijkt. Er duiken verhalen op over Julia en een bekende Belg die niet al te best zijn.

Julia Boschman niet zo’n onschuldig K3’tje

Het was weer een heftig weekje voor roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. De blondine heeft namelijk weer allerlei nieuws gekregen over wederom een vreemdganger. Het begint bijna een spelletje te worden welke Bekende Nederlander nu weer aan de beurt is. Dit keer was het wel een onverwachtse dame die voor de leeuwen is gegooid. Zo heeft @LifeofYvonne namelijk van haar spionnen gehoord dat Julia Boschman vreemd gaat met de Belgische zanger Metejoor. Momenteel zit Julia, die negentien is, net zoals de andere twee van K3 in een relatie. Daarnaast is zanger Metejoor eenendertig jaar en ook nog eens verloofd. Mocht het dus zo zijn dat de twee stiekem met elkaar het bed delen zou dit op zijn zachts gezegd niet zo best zijn. Waar Julia op tv altijd overkomt als een schattig en onschuldig meisje bewijzen deze verhalen dus flink het tegendeel.

Julia K3 en Metejoor

Julia Boschman gaat vreemd met Bekende Belg Metejoor

De drama begint allemaal bij een eerste bericht op @LifeofYvonne. Hier deelt Yvonne dat ze voor het eerst wat sappig nieuws heeft over iemand uit België. Tegenwoordig zijn ook bekende mensen over de grens dus niet meer veilig voor de roddelaccounts. Het zit namelijk zo: Julia Boschman was samen met de andere K3’tjes dit jaar coach bij The Voice Of België. Eén van de andere coaches van bekende Belgische zanger Metejoor. Hier schijnt de vonk te zijn overgeslagen en toen zijn de twee meerdere keren met elkaar vreemd gegaan volgens Yvonne Coldeweijer. Het schijnt zelfs dat Studio 100 hier allang vanaf weet en zij doen heel erg hun best om het verhaal stil te houden en te onderdrukken. Omdat beide in een relatie zitten kan het natuurlijk echt niet. Daarbij mag het imago van een ‘onschuldig’ K3’tje natuurlijk niet ineens geschaad worden.

Julia K3 en Metejoor part 3

Julia Boschman van K3 verspreid verhalen zelf

Het verhaal over Julia Boschman en Metejoor wordt door meerdere spionnen van Yvonne Coldeweijer bevestigd. Hierdoor kan het niet anders dan dat het de waarheid is. Wat daarbij niet zo heel slim is van K3’tje Julia is dat ze zelf aan meerdere mensen aan het vertellen is dat ze vreemd is gegaan met de zanger. Zo gaat het verhaal in Julia haar woonplaats Bergen op Zoom al langer rond omdat ze het zelf aan het doorvertellen is. Daarbij komt ook nog het schrokkende nieuws dat Julia zelf een hotel zou hebben geboekt met Metejoor maar Julia haar vriend is altijd haar taxi naar België. Zou de vriend van Julia van niks afweten of het zomaar goed keuren dat zijn vriendin vreemd gaat?

Julia K3 en Metejoor part 5

Julia Boschman gespot in hotel

Nu de verhalen al in de wereld zijn reageren steeds meer mensen op de verhalen van Yvonne Coldeweijer. De roddelkonigin deelt vervolgens op haar Instagram ook bevestigende verhalen van mensen die Julia en Metejoor in een hotel in Antwerpen hebben gezien. Zo zijn Julia Boschman en Metejoor gespot in het O Kathedral hotel. Daarbij wordt ook nog vermeld dat het hotel je een code schijnt te geven om naar binnen te komen. Hierdoor kunnen Julia en Metejoor dus heel stiekem met elkaar een hotelkamer in gaan. Het lijkt alsof ze het heel sneaky hebben proberen aan te pakken maar tevergeefs.

Julia K3 en Metejoor part 6

Julia Boschman zet haat reacties uit

Waarschijnlijk kreeg Julia Boschman het heel heet onder haar voeten na al dit nieuws. De zangeres kreeg onder haar laatste foto allemaal boze reactie van mensen die gehoord hadden over haar en Metejoor. Eerst verwijderde Julia alle reacties maar uiteindelijk werden het zoveel dat ze ze moest uitschakelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!