Fresia Cousino Arias

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Fresia Cousino Arias

Presentatrice Fresia Cousiño Arias

Fresia Cousiño Arias is een presentatrice die geboren werd in Amsterdam op 10 april 1991. Op haar eigen website vertelt ze dat ze vroeger vaker buiten aan het voetballen was dan dat ze binnen voetbal keek. Ze is dus vanaf kinds af aan al ontzettend veel met de bal bezig. Ze groeide op in Almere en speelde daar bij SV Almere. Ze wist het tot de Topklasse Amateurs te schoppen. Al vroeg wist ze op televisie te verschijnen. Op haar 16e begon ze bij TMF. Daarna deed ze sportprogramma’s bij Nickelodeon en Disney XD. Nadat ze haar havodiploma haalde in 2009 volgde ze een opleiding tot gymlerares. Toch mistte ze het voetbal en de entertainmentwereld. In 2014 werd ze presentatrice van Ajax TV en Inside Ajax bij Ziggo Sport. Hierna mocht ze bij RTL 7 het programma RTL Sport Update presenteren.

Fresia Cousiño Arias ESPN

Sinds 2018 is Fresia in vaste dienst bij ESPN, voorheen Fox Sports. Ze staat hiervoor regelmatig aan het veld bij belangrijke voetbalwedstrijden. Voorbeschouwingen, interviews en analyses, alles kun je overlaten aan Fresia. Ze heeft verstand van zaken en weet wat ze kan en moet vragen aan spelers en trainers. Ze noemt zichzelf een 24/7 sportvolger met een droombaan langs in plaats van op het veld. Het is dus duidelijk dat Fresia op haar plek zit bij de sportzender.

Fresia Cousiño Arias Wie is de Mol

Fresia deed in 2022 aan Wie is de Mol. De spelshow, waarin een aantal bekende Nederlanders proberen te ontcijferen wie hun tegenwerkt, beviel Fresia goed. Ze wist het namelijk tot de finale te schoppen en deze bovendien ook nog eens te winnen. Kim-Lian van der Meij maakte de finaletest net zo goed, maar niet zo snel als Fresia. Ondanks de vele verdenkingen die Fresia tegen kreeg, wist ze overeind te blijven tot het einde en ging ze er met de geldprijs vandoor.

Fresia Cousiño Arias vriend en relatie

Fresia had lange tijd een relatie met filmmaker Brian Bijvoet. Deze relatie lijkt echter tot een einde te zijn gekomen. Instagram foto’s waar ze samen op stonden zijn verdwenen en Brian lijkt alweer een nieuw schatje gevonden te hebben. Dat betekent dat Fresia weer vrijgezel is. Zoek je dus iemand waar je écht mee over voetbal kan praten? Dan is dit het moment om toe te slaan! En ook zeker niet onbelangrijk: Fresia ziet er geweldig uit! Johan Derksen omschreef haar al eens als ‘een schatje met verstand van voetbal’.

Fresia Cousiño Arias Instagram

Als je helemaal up to date wil blijven van alles wat Fresia meemaakt, is het zeker de moeite waard om haar te volgen op Instagram. Ze deelt hier allerlei foto’s. Van padelsessies tot festivals en van trainingsvelden tot stadions, alles is er te vinden. Fresia is op Instagram te volgen onder @fresia.ca.

Nieuws

Video: Fresia Cousiño Arias verschijnt in jurkje tijdens ESPN-feestje met Noa Lang

Fresia Cousiño Arias heeft het wel weer erg wild gemaakt. In een mooi jurje laat ze al haar fans verbazen op het feestje van het jaar. 

Video: Zonnebadende Fresia Cousiño Arias wordt bruut verstoord aan het zwembad

Fresia Cousiño Arias lag heerlijk te zonnen aan het bad, maar wordt ruw gestoord tijdens het maken van een spannend filmpje. 

Foto: Noa Vahle en collega Fresia gebruiken hun tongen na heerlijk avondje

De prachtige presentatrices hebben net een geweldige Europa Conference League achter de rug en dat moet gevierd worden!

Foto: Fresia van ESPN spreidt haar benen voor bijzondere fotoshoot

Fresia van ESPN is het gewend om voor de camera te werken, maar dit is zelfs nieuw voor haar. 

Foto: Bijna ontklede Fresia Cousiño Arias bedekt lijf met roze plastic

Fresia Cousiño Arias deelt een pikante video via Instagram. De ESPN-presentatrice bedekt haar bijna ontklede lijf met een roze plastic..

Foto: Fresia Cousiño Arias geniet met vriendin in zwembad

Fresia Cousiño Arias heeft een welverdiende vakantie tijdens de voetbal-winterstop en geniet samen met een prachtige blondine van een  verkoelend bad.

Foto: Hans Kraay geniet intens van groepje jonge vrouwen

Hans Kraay is niet vies van vrouwen. Zijn dag kan niet meer stuk na al deze jonge vrouwen om zich heen. 

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?
Fresia

Profiel

Geboortedatum: 10 april 1991
Afkomst: Fresia Cousiño Arias heeft een Chileense vader
Sterrenbeeld: De Ram
Woonplaats: Amsterdam, Nederland
Relatie: Nee
Lengte: 1,60 meter
Broer: Naam onbekend
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Academie voor lichamelijke opvoeding
Instagram: De Instagram van Fresia is @fresia.ca

Foto's

Fresia
Fresia
Fresia