Stephane Kox

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Stephane Kox

Sportvrouw Stéphane Kox

Racen is haar met de paplepel ingegoten. Stéphane Kox komt uit een heus ‘racegezin’. Haar vader Peter Kox is een autocoureur die veel rijd voor merken als Lamborghini en Spyker. Dat Stéphane dus ook voor een carrière in de autosport ging, was niet iets waar ze thuis gek van opkeken. Het bleek dat Stéphane ook nog wel wat van het talent van haar vader had meegekregen, want al snel kon ze echte races rijden.

Stéphane Kox Racing

Op haar 20e debuteerde ze in een autorace kampioenschap. In 2015 won ze haar eerste titel. Nadat ze in 2019 net niet mee mocht doen aan de W-series besloot ze zich op haar studie te focussen. Ze heeft een studie rechten afgerond aan de Tilburg University. In 2021 pakte ze het racen weer op in de DTM-serie. Samen met haar vader heeft ze de website www.koxracing.com.

Stéphane Kox Viaplay

Sinds 2022 is de Formule 1 te zien bij streamingservice Viaplay. Stéphane Kox is één van de presentatrices van de uitzendingen van Viaplay. Ze doet onder andere verslag vanuit de pitsstraat. Ook doet ze veel interviews en heeft ze een goede band met Max Verstappen. Ze is in korte tijd ontzettend populair geworden bij het F1 publiek. En dat terwijl ze de lastige taak had om Jack Plooij op te volgen, een echte kenner met veel fans.

Stéphane Kox vriend

Stéphane Kox heeft een relatie met professioneel wielrenner Danny van Poppel. Danny reed onder andere in de Tour de France en won een etappe in de Ronde van Spanje. Stéphane volgt haar vriend naar al zijn belangrijke wedstrijden en ze is zijn grootste supporter. Samen wonen de twee in Monaco, op steenworpafstand van Max Verstappen. Het is niet bekend hoelang Stéphane Kox en Danny van Poppel al een relatie hebben of hoe de twee elkaar hebben leren kennen.

Nieuws

Foto: Wordt Stéphane Kox van Viaplay derde Nederlandse coureur in Formule 1?

Stéphane Kox heeft haar racehelm ingeruild voor een Viaplay-microfoon, maar krijgt nu tóch de kans om zichzelf op de kaart te zetten bij een Formule 1-team!

Foto: Stéphane Kox deelt zeer intieme selfie vanuit hotelkamer

Stéphane Kox is nog steeds aan het bijkomen van het Formule 1-weekend. Dit doet ze op een intieme manier in haar hotelkamer.

Foto: Stéphane Kox brengt fans in extase met hoog opgetrokken broek tijdens Formule 1-weekend

Stéphane Kox laat de kijker enorm genieten bij de Formule 1-uitzending van Viaplay. Daar hoeft ze haar microfoon deze keer niet eens voor aan te zetten!

Stéphane Kox maakt Viaplay-kijker dorstig met heerlijke foto

Stéphane Kox weet wel hoe ze de Viaplay-kijker moet verwennen tijdens het F1-weekend. De blondine maakt optimaal gebruik van het warme weer in Amerika!

Foto: Stéphane Kox laat zich van achteren zien tijdens nachtwandelingetje

Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox laat ons genieten van een kant die we niet vaak te zien krijgen!

Video: Stéphane Kox van Viaplay hijgt en puft tijdens vreemde pitstop

Bij Stéphane Kox is alles wat met auto's te maken heeft er met de paplepel ingegoten. Toch blijkt een pitstop uitvoeren voor Stéphane knap lastig!

Foto: Stéphane Kox van Viaplay poseert in superstrak broekje

De prachtige presentatrice van Viaplay is niet alleen in de auto een snelheidsmonster, maar op de fiets kan ze het ook! Tijdens een pitstop poseert ze in haar sportbroekje voor een schitterende achtergrond...

Foto: Amber Brantsen wordt stiekem aanbeden door gretige mannen in Zandvoort

De nieuwe presentatrice van Viaplay is bezig met het filmen voor de Formule 1-tiendaagse, op het moment presenteren zijn er wel een paar hele gretige mannen die haar aan staren...
Stephane Kox

Profiel

Geboortedatum: 25 december 1993
Sterrenbeeld: 
Steenboek
Relatie: Ja, met Danny van Poppel
Kinderen: Nee
Beroep: Coureur, presentatrice
Instagram: Stéphane gebruikt Instagram onder de naam @stephanekox

Foto's

Stephane Kox F1 reporter ViaPlay formule 1
Stephane Kox
Stephane Kox