Video: Stéphane Kox geniet van heerlijke vakantie in superstrak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox geniet volop van haar vakantie. Met dit superstrakke pakje zorgt ze ervoor dat zij niet de enige is die kan genieten.

Stéphane Kox was dé presentatrice bij Viaplay. De afgelopen dagen waren voor haar een achtbaan van emoties na het bekendmaken dat ze stopt bij Viaplay. Om even bij te komen geniet ze nog even van haar vakantie.

Stéphane Kox trakteert volgers op prachtig uitzicht

Stéphane Kox heeft recent laten weten te stoppen bij Viaplay. Hier was ze pitreporter voor de Formule 1. Dit was geen makkelijke keuze laat ze weten en hier heeft ze dan ook lang over nagedacht. Na deze beslissing vond de knappe blondine het tijd om er even tussenuit te gaan. Ze is weer terug in het mooie Monaco om lekker te gaan fietsen en haar hoofd leeg te maken. Naast dat ze zichzelf trakteert op een mooi uitzicht, trakteert ze haar volgers dat ook. In een superstrak pakje trakteert ze haar volgers op een prachtig uitzicht. Stéphane Kox vindt zichzelf weer helemaal terug in het wielrennen. Nadat ze even is bijgekomen moet ze ook weer gelijk door. Stéphane laat weten dat ze naar Dubai gaat voor een 24-uurs race samen met haar vader.
Dit is de reden waarom Stéphane Kox bij Viaplay stopt

Kortgeleden heeft Stéphane Kox aangegeven te stoppen bij Viaplay. Dit terwijl Viaplay dolgraag met de knappe blondine door wilde gaan. Stéphane Kox gaf aan dat ze altijd dicht bij haarzelf wilde blijven. Daar heeft ze nu ook voor gekozen. Haar ambities liggen bij het racen en haar rechtenstudie. Om zichzelf niet te verliezen heeft ze daarom ervoor gekozen om te stoppen bij Viaplay. Wie Stéphane Kox gaat vervangen is nog niet bekend. Wel is één ding zeker: we gaan de beeldschone blondine volgend seizoen niet op de grid zien. De beslissing die ze heeft moeten maken is enorm moeilijk geweest. Gelukkig krijgt ze uit alle hoeken steun. Ook alle collega’s bij Viaplay laten weten dat ze haar ontzettend gaan missen.

Zo vierde Stéphane Kox haar feestdagen

De meeste mensen vieren de feestdagen thuis met vrienden en familie. Stéphane Kox heeft samen met haar vriend, Danny van Poppel, besloten om met de feestdagen weg te gaan. De prachtige blondine deelt een paar heerlijke kiekjes vanuit de hottub op vakantie. Met de sneeuw op de achtergrond heeft ze meer dan genoeg kerstsfeer. Naast dat ze een heerlijk kiekje van zichzelf deelt zonder kleding aan, deelt ze er ook een met haar vriendje. Met een enorm grote glimlach op haar gezicht zie je dat Stéphane Kox er volop van geniet. Ze is het hele jaar door natuurlijk volop aan het werk. Dat ze er even tussenuit kan is dan ook genieten geblazen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto's die iedereen goed kan bewonderen!

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!