4 redenen waarom Sylvana IJsselmuiden de perfecte vervanger is voor Stéphane Kox bij Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is natuurlijk een dame die we maar al te graag op de buis zien. Is deze blondine niet perfect geschikt als vervanger voor Stéphane Kox bij Viaplay? De fans zeggen van wel!

Sylvana IJsselmuiden zien we maar al te graag op ons beeldscherm. De blondine is natuurlijk bloedmooi, maar heeft ook een flinke dosis aan F1-kennis! Precies om deze reden lijkt Sylvana dé perfecte vervangster voor Stéphane Kox bij Viaplay. Zit de directie van Viaplay op te letten? We geven ze hierbij 4 redenen om Sylvana IJsselmuiden als de wiedeweerga in te huren als pitreporter!

1. Sylvana IJsselmuiden heeft geen gebrek aan F1-kennis

Naast dat Sylvana IJsselmuiden natuurlijk gewoon een prachtige verschijning is, heeft deze beeldschone blondine ook zeker geen gebrek aan F1-kennis. Sterker nog, Sylvana houdt ontzettend veel van F1! Voor Dumpert, Autobahn en verschillende radiostations deed de blondine al regelmatig interviews en verslag rondom F1-races. Niet onbelangrijk: haar passie lijkt écht bij autosport te liggen! 1 plus 1 is 2, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

2. Lollige Sylvana IJsselmuiden is uitdagend en humoristisch

Eén van de belangrijkste redenen om Sylvana IJsselmuiden in de gaten te houden, is omdat ze overal bij mensen een lach tevoorschijn tovert! Sylvana heeft een flinke dosis humor, en is absoluut niet bang deze te gebruiken! Voor bewijs hoef je alleen maar even haar Instagramkanaal te bekijken. Ze neemt zelfs regelmatig F1-prominenten op de hak! Als verslaggeefster bij ViaPlay kan deze droge humor nog wel eens héél goed van pas komen, en wie weet geeft de blondine de nieuwe zender wel weer kleur! Men is zo nu en dan gewoon toe aan een vleugje Sylvana-humor, zeker bij het vaak bekritiseerde Viaplay.

Sylvana IJsselmuiden kan imago Viaplay zeer verbeteren

Ondanks dat Stéphane Kox natuurlijk ook een geweldige verslaggeefster is, lijkt het imago van Viaplay nog niet echt te verbeteren. De zender en streamingsdienst staat bekend als een trage, haperende zender met presentatoren met gebrek aan kennis. Dit allemaal natuurlijk sinds de overstap van Ziggo naar Viaplay van onder anderen F1 en Engels voetbal. Sylvana IJsselmuiden staat echter bekend als een vrolijke, spontane en vlotte dame. Een heel ander imago dus! Zou de blondine het imago van Viaplay weten te kunnen verbeteren door de plek van Stéphane in te nemen? Klinkt zo gek nog niet..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

4. Sylvana IJsselmuiden trekt kijkers met verschijning

Als laatste reden waarom Sylvana IJsselmuiden een perfecte vervangster is voor Stéphane, is omdat de blondine natuurlijk ook gewoon een prachtige verschijning is. En dit is voor alles en iedereen een positieve factor. Men krijgt meer zin om F1, en dus ook Viaplay op te zetten om de beeldschone Sylvana te zien shinen. Ook hoeft de blondine uiteraard een stuk minder te smeken om interviews bij de coureurs. Ze is redelijk ingevoerd, kent een aantal coureurs en zal ook puur op basis van looks natuurlijk niet overgeslagen worden door de vaak mannelijke bobo’s in de F1-wereld. De connecties en de looks van de blonde Sylvana IJsselmuiden vormen dus een perfecte combinatie als nieuwe F1 Viaplay-verslaggeefster. Nu maar hopen dat Viaplay meeluistert!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!