Stéphane Kox maakt volgers gek met verleidelijke video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox verleidt haar volgers intens met een uitdagende video via Instagram. De blondine stapt een stoere bolide in…

Stéphane Kox deelt een video via Instagram. De blondine heeft de eer gekregen om een mooie bolide te testen, en ze neemt haar mooie looks natuurlijk mee. De echte F1-volgers van Stéphane zullen na het zien van deze video helemaal in de wolken zijn. Want zo’n sportieve, vrouwelijke coureur zie je zelden. Haartjes los voor Stéphane, en rijden maar! Ze lijkt blij om weer even terug in de driver’s seat te zijn..

Stéphane Kox van Viaplay laat volgers kwijlen met stoere video

Op de video is te zien hoe Stéphane Kox een mooie testrit maakt in een stoere bolide. Ze leidt de video in met een knipoog naar de camera, en dus indirect naar haar volgers. Die inmiddels als op het puntje van hun stoel zitten te kwijlen, na het zien van deze intro alleen al. Hierna doet de blondine haar oortjes in, stapt ze in de sportieve Porsche, en rijdt ze weg. Het is niet zomaar een bolide waar de blondine in rijdt, ze heeft namelijk de eer gekregen om te rijden in de Porsche GT3 R! Niet zomaar een wagen dus. Ze krijgt nog wat uitleg, we krijgen nog één keer de mooie looks van de blondine te zien voordat ze wegscheurt. Haar volgers lijken niet de enige te zijn die haar hebben gemist in de raceauto’s, zijzelf springt ook een gat in de lucht; “SO good to be back“. En door deze verleidelijke, stoere video heeft ze weer al haar volgers voor zich weten te winnen.

Lees ook: Foto: Wordt Stéphane Kox van Viaplay derde Nederlandse coureur in Formule 1?

Stéphane Kox eerste plek bij bloedstollende race

Onlangs mocht Stéphane Kox de slingers ophangen, want ze had zowaar een F1-test gewonnen! De blondine vond het zelf ook nog moeilijk om te geloven, maar het was toch écht zo. Via Instagram zien we het kiekje waarop Stéphane haar beker krijgt uitgereikt. Het is duidelijk te zien dat haar geluk niet meer op kan, en dat ze met haar mond vol tanden staat. Ze moet nog nét niet een traantje wegpinken, nadat ze de eerste plek heeft weten te bemachtigen voor deze test. En niet alleen Stéphane zelf, maar ook veel anderen zijn trots op de blondine, Tom Coronel; “HOPPA, WINNER TAKES IT ALL“. Amber Brantsen; “Dit is epic!“. En ook haar onbekende volgers steunen haar volop; “Hartelijk gefeliciteerd Stephane. Geef die F1 maar de sporen, laat zien dat ook vrouwen in de F1 horen als coureur“. Nou, één ding is duidelijk, dat doet de sportieve blondine zeker! Helaas voor Stéphane houdt ze het tóch bij presenteren, de tijd van rijden is toch écht voorbij voor de blondine..

Lees ook: Foto: Stéphane Kox brengt fans in extase met hoog opgetrokken broek tijdens Formule 1-weekend

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak