Foto: Stéphane Kox van Viaplay paradeert over strand in superstrak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox van Viaplay staat vaak op het Formule 1-circuit op in een zakelijke outfit. Nu ze op vakantie is lijkt ze een heel ander persoon, zeker met zo’n in het oog springend topje!

Stéphane Kox is de pitreporter voor Viaplay. Tijdens het Formule 1-seizoen komt de prachtige blondine met bescheiden pakjes het circuit oplopen. Nu ze niet aan het werk is zien we een hele andere Stéphane Kox. Met dit super strakke topje zou je de knappe pitreporter bijna niet meer herkennen…

Stéphane Kox laat zich zien tijdens strandvakantie

Tijdens het Formule 1-seizoen reist Stéphane Kox de hele wereld rond. Wanneer het Formule 1-seizoen eindelijk ten einde is gelopen zou je verwachten dat de mooie blondine thuis gaat uitrusten. Maar niks is minder waar, Stéphane Kox heeft de hele wereld al gezien en ook in haar vakantie stopt ze er niet mee. Ze is in haar vakantie in het zonnige Dubai aangekomen. Hier loopt ze in een superstrak topje over het strand. Haar bovenlichaam is door dit topje slecht bedekt waardoor er veel te zien valt. De prachtige pitreporter laat zichzelf van een kant zien die haar volgers zelden te zien krijgen. Met haar voetjes in het water en de zon op haar koppie is het een mooi kiekje geworden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

Stéphane Kox deelt verleidelijke close-up van zichzelf

De meeste mensen gaan op vakantie om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Dit is precies wat Stéphane Kox aan het doen is in Dubai. Nadat ze de hele dag door de brandende zon loopt, zoekt ze toch even de schaduw op. Ze gaat op een strandbedje liggen waar ze even een prachtige selfie maakt. Haar lipjes heeft ze iets getuit waardoor dit enorm verleidelijk overkomt. Met haar mooie bruine ogen kijkt ze diep in je ziel. Wanneer je in haar ogen kijkt ben je direct verkocht. Wanneer je dit prachtige plaatje van Stéphane Kox ziet vraag je je toch af hoe het komt dat ze nog geen Formule 1 rijder mee naar huis heeft genomen. Haar volgers zijn in ieder geval wel helemaal verkocht door dit verleidelijke close-up kiekje.

Stéphane Kox stapt weer achter het stuur

Een aantal jaren geleden kon Stéphane Kox gaan rijden in de W-series. Dit is het hoogste niveau voor vrouwen in de autosport. Dit heeft ze echter niet gedaan omdat ze besloot om zich volledig te focussen op haar studie. Nu de prachtige blondine pitreporter is geworden bij Viaplay lijkt het erop dat haar liefde voor de autosport weer is komen op borrelen. Door haar liefde voor de sport is ze weer achter het stuur gestapt. In een geweldige Porsche GT3 R maakt ze een aantal rondjes op het circuit. Aan haar lach te zien vindt ze het weer geweldig om achter het stuur te zitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!