Foto: Stéphane Kox duikt eindelijk weer op na droevig Viaplay-nieuws

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox heeft onlangs aangegeven te stoppen bij sportzender Viaplay. Nu laat de voormalig verslaggeefster na enige afwezigheid zichzelf eindelijk weer zien!

Stéphane Kox heeft laten weten te gaan stoppen bij Viaplay. In het bericht dat ze erbij had gezet was dit om weer op zichzelf te gaan focussen. Hier is ze ook per direct mee begonnen en dat laat ze weten aan de hand van dit filmpje. Ze zit in het vliegtuig, maar waar gaat de reis naartoe?

Stéphane Kox maakt zich klaar voor heftig ritje

Nu Stéphane Kox officieel is gestopt bij Viaplay heeft ze tijd om op zichzelf te gaan focussen. Er is geen betere manier om op jezelf te focussen dan weer een oude hobby van jezelf op te pakken. Stéphane Kox heeft in dit geval wel een hele extreme hobby. Ze gaat namelijk samen met haar vader naar Dubai. Hier gaan ze samen de Dubai 24-uurs race rijden. Racen is wat Stéphane Kox altijd deed en nu pakt ze dit per direct weer op. Nu ze is gestopt met presenteren is er weer meer dan genoeg tijd en ruimte voor dit soort uitstapjes. Met haar talent als autocoureur, en een diploma rechten op zak, kan ze nog alle kanten op! Wat jammer is voor de Viaplay-kijker; Stéphanes toekomst lijkt niet meer bij het presenteren en verslaggeven te liggen…

Zo heeft Stéphane Kox zich op de Dubai 24 uur voorbereid

Stéphane Kox heeft al een ruime tijd geen échte race meer gereden. Op een of andere manier moet ze zich toch voorbereiden. Dit doet ze nergens minder dan in Monaco. Samen met haar vriend woont Stéphane Kox namelijk in Monaco. Hier zijn ze samen op pad gegaan om de knappe blondine optimaal te laten voorbereiden. In een heerlijk strak wielerpakje kijkt ze naar een prachtig uitzicht. Wanneer zij naar een prachtig uitzicht zit te kijken, krijgen haar volgers ook een prachtig uitzicht voorgeschoteld. Met een verleidelijke blik kijkt Stéphane recht in de camera. Haar volgers zijn per direct verkocht. Naast dat haar volgers hun ogen uitkijken, wensen ze Stéphane ook veel succes bij de Dubai 24 uur.

Stéphane Kox zit met vader Peter Kox op prachtige plek te genieten

Stéphane Kox gaat, zoals eerder genoemd, met haar vader Peter Kox meedoen aan Dubai 24 uur. Voordat het gaat beginnen nemen ze samen nog even wat quality tijd. Op een geweldige plek genieten ze samen van hun ontbijt. Met de Burj Khalifa op de achtergrond is het een heerlijk kiekje geworden. De knappe blondine zet er zelf dit bij, ‘Look who I bumped into’. Zou dit betekenen dat ze niet samen hebben gevlogen? Uiteindelijk maakt dat niet uit en hebben ze elkaar gevonden en kunnen ze zich volop klaarmaken voor de race!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?