Sportvrouwen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen

Deze vrouwen verdienen het om op een voetstuk geplaatst te worden. Sterker nog, het is in veel gevallen hun hoofddoel om op de hoogste trede te staan! Of het nou om een Nederlands Kampioenschap, Wereldkampioenschap of de Olympische Spelen gaat: deze vrouwen gooien álles in de strijd om goud te bemachtigen. Gelukkig zijn we als klein landje ontzettend breed onderlegd. In elke sporttak hebben we nationale heldinnen rondlopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Jutta Leerdam, Lieke Martens of Dafne Schippers? Voor dat soort vrouwen ga je rond 7 uur met het bord op schoot voor de tv zitten! Zodra ze eindelijk hun ultieme doel bereikt hebben, voelt het ook voor jou als kijker een beetje als een overwinning.

Nieuws over sportvrouwen

Jutta Leerdam neemt afscheid van Instagram met foto van strakste pakje ooit

Jutta Leerdam zal de komende tijd veel minder op social media te zien zijn. Maar ze neemt gelukkig afscheid in haar strakste pakje ooit. 

Jutta Leerdam vastgeketend op winterse foto

Jutta Leerdam staat nog steeds bekend als de mooiste schaatsster van Nederland. Om te zorgen dat ze niet vertrekt naar een warmer land, lijkt ze te zijn vastgebonden.

Foto: Puck Moonen is verslaafd aan glimmend apparaat in hotelkamer

Via Instagram wordt het vreemde trekje van Puck Moonen nu eindelijk duidelijk. De wielrenster deelde een opvallende video van haar vriend in hun hotelkamer.

Topfitte Jutta Leerdam maakt zich enorm populair met deze bewerkte foto

Iedereen wil na dit weekend iets van Jutta Leerdam. De schaatsster behaalde een heerlijke mijlpaal, en deelde om dat te vieren een bewerkte foto. Onbekend én bekend Nederland stond te dringen om op dit speciale kiekje te reageren...

Gesloopte Puck Moonen deelt foto met magisch uitzicht

Puck Moonen heeft haar laatste training camp van het jaar overleeft en eindigt haar barre tocht op een plek met een magisch uitzicht. 

Foto: Jutta Leerdam gaat door de knieën tijdens intense workout

Jutta Leerdam is een van de meest gespierde vrouwen van Nederland. Haar lichaam is goed afgetraind. Dat komt door al die intense workouts.

Chatilla van Grinsven krijgt kans om wc-flater goed te maken bij VI Vandaag

Chatilla van Grinsven is terug van weggeweest. Na haar wc-flater van vorig jaar mag ze het goedmaken bij VI Vandaag.

De mooiste foto’s en opmerkelijke weetjes over nieuw F1 talent Stephane Kox

Nieuwe zender ViaPlay is achter de schermen druk bezig met het binnenhalen van nieuw talent voor hun Formule 1 uitzendingen in 2022. Geen wonder dat hun oog gevallen is op Stephane Kox. Deze blonde coureur houdt namelijk van racen, en doet het bovendien uitstekend op foto en tv!

Top sportvrouwen