Sportvrouwen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen

Deze vrouwen verdienen het om op een voetstuk geplaatst te worden. Sterker nog, het is in veel gevallen hun hoofddoel om op de hoogste trede te staan! Of het nou om een Nederlands Kampioenschap, Wereldkampioenschap of de Olympische Spelen gaat: deze vrouwen gooien álles in de strijd om goud te bemachtigen. Gelukkig zijn we als klein landje ontzettend breed onderlegd. In elke sporttak hebben we nationale heldinnen rondlopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Jutta Leerdam, Lieke Martens of Dafne Schippers? Voor dat soort vrouwen ga je rond 7 uur met het bord op schoot voor de tv zitten! Zodra ze eindelijk hun ultieme doel bereikt hebben, voelt het ook voor jou als kijker een beetje als een overwinning.

Nieuws over sportvrouwen

Foto: Michaëlla Krajicek maakt verpletterende indruk met open spijkerjasje

Michaëlla Krajicek heeft een nieuwe outfit aangetrokken waar iedereen verstelt van staat. De blondine schittert in een open spijkerjasje met een heel strak topje eronder.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Wow: Lieke Martens en Jackie Groenen poseren samen in piepklein topje

Lieke Martens en Jackie Groenen lijken naast voetbalsters nu ook modellen te zijn! Ze zien er heerlijk uit in deze korte topjes...

Foto: Jutta Leerdam laat indrukwekkende bergen zien

Jutta Leerdam toont een omvangrijk gebergte aan haar volgers op Instagram. Tegelijkertijd laat ze ook haar eigen heuvels goed zien!

Foto: Suzanne Schulting laat buitenaards strak lijf zien in badkleding

De knappe schaatsster Suzanne Schulting laat met haar nieuwste foto zien dat zij van alle Nederlandse schaatssters het beste lichaam heeft. 

Video: Joy Beune laat volgers smelten met ondeugende video van achterkant

Eén van de mooiste Nederlandse schaatssters, Joy Beune, draait zich ondeugend om terwijl haar achterste wordt gefilmd...

Video: Alles trilt bij Jutta Leerdam tijdens flinke workout

Jutta Leerdam is zich flink aan het klaarstomen voor een paar opkomende races. Hiervoor traint de blondine alvast hard, en besluit ze dit trillende filmpje met haar volgers te delen..

Foto: Suzanne Schulting deelt zwembadkiekje van knellend broekje

Suzanne Schulting is lekker op vakantie! De shorttrackster deelt een stel intieme kiekjes aan de zwembadrand. Haar broekje lijkt wel héél erg te knellen.. 

Top sportvrouwen