Sportvrouwen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen

Deze vrouwen verdienen het om op een voetstuk geplaatst te worden. Sterker nog, het is in veel gevallen hun hoofddoel om op de hoogste trede te staan! Of het nou om een Nederlands Kampioenschap, Wereldkampioenschap of de Olympische Spelen gaat: deze vrouwen gooien álles in de strijd om goud te bemachtigen. Gelukkig zijn we als klein landje ontzettend breed onderlegd. In elke sporttak hebben we nationale heldinnen rondlopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Jutta Leerdam, Lieke Martens of Dafne Schippers? Voor dat soort vrouwen ga je rond 7 uur met het bord op schoot voor de tv zitten! Zodra ze eindelijk hun ultieme doel bereikt hebben, voelt het ook voor jou als kijker een beetje als een overwinning.

Nieuws over sportvrouwen

Foto: Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox zet Max Verstappen opzij voor deze man

Na wekenlang Max Verstappen achterna te hebben gerend kiest blonde Stéphane nu toch duidelijk voor een andere bekende sporter!

Video: Jutta Leerdam gaat diep tijdens indrukwekkende workout

Jutta Leerdam focust zich momenteel helemaal op haar training. En dat lijkt goed uit te pakken voor de knappe schaatsster. 

Foto: Schaatsster Antoinette de Jong hint met open jasje naar pikante carrièreswitch

Antoinette de Jong is nog op het toppunt van haar schaatscarrière maar toch lijkt ze nu te twijfelen om een totaal andere weg in te slaan. Het is zelfs een erg pinkante carrière switch.

Foto: Puck Moonen geniet van kletsnat wielerpakje

Wielrenster puck Moonen heeft ook te maken met de hittegolf in Nederland. Maar toch moet Puck blijven trainen. Hoe pakt ze dat aan?

Foto: Anouk Hoogendijk draagt niks onder openhangend jasje

Anouk Hoogendijk heeft altijd de meest prachtige pakjes aan wanneer ze op televisie te zien is. Maar ook in haar vrije tijd kleedt ze zich erg goed. 

Foto: Lieke Martens deelt zomers kiekje met vriend vanuit bloedhete lift

Voetbalster Lieke Martens heeft weer een ontzettend leuke foto geplaatst op haar social media. En deze keer deelt ze de spotlight met haar vriend. 

Foto: Roxane Knetemann onthult pijnlijk geheim in kort broekje

Roxane Knetemann onthult een gênant geheim over haarzelf. Dit doet ze geheel op haar eigen manier, in een kort broekje.

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Top sportvrouwen