Celine Huijsmans

Presentatrice Celine Huijsmans

Celine Huijsmans, geboren op 3 juni 1985 in Den Haag, is een Nederlandse televisiepresentatrice en nieuwslezeres. Ze begon haar carrière met dans en theater en won de talentenjacht van V8. Na haar gymnasiumdiploma studeerde ze Liberal Arts and Sciences en Journalistiek en Media. Huijsmans werkte als verslaggever en nieuwslezeres bij WNL, NOS, SBS en ANP. Van 2012 tot 2020 presenteerde ze Shownieuws. Sinds 2019 is ze nieuwslezeres bij Veronica Inside op Radio Veronica en presenteert ze de Veronica Middagshow. In 2022 deed ze mee aan Celebrity Masterchef en Kamp Van Koningsbrugge (Special Edition).

Celine Huijsmans relatie, getrouwd en kinderen

Celine Huijsmans had een relatie met Joost Hofman, maar deze liep in 2021 op de klippen. Tijdens de opnames van het tv-programma Kamp Van Koningsbrugge zou ze verliefd zijn geworden op een van de productiemedewerkers, naar verluidt Tim Müller. Later bleek dat Tim Müller al die tijd een vrouw en kind thuis had zitten. Deze affaire heeft uiteindelijk geleid tot de ondergang van het gezin van Tim Müller.

Celine Huijsmans in Dancing On Ice

In 2019 nam Celine Huijsmans deel aan Dancing On Ice. Ze was geïnteresseerd in het leren schaatsen en zag in het programma een kans om privélessen te krijgen. Nadat ze was benaderd door het programma, moest ze een nulmeting ondergaan om haar schaatsvaardigheden te beoordelen. Tegen alle verwachtingen in slaagde ze erin deze meting succesvol af te ronden. Hoewel ze niet ver kwam in het programma en als eerste werd uitgeschakeld, was ze toch dankbaar voor de ervaring.

Nieuws

Foto: Celine Huijsmans laat kijker smullen tijdens Hart van Nederland

Celine Huijsmans heeft een ontzettend mooie stap gemaakt, terug naar het programma Hart van Nederland. En daar mag ze leuke pakjes dragen!

Celine Huijsmans deelt verleidelijke foto met tong vanuit radiostudio

De knappe Celine Huijsmans laat zichzelf van haar beste kant zien op een plagerige foto. De blondine steekt haar tong uit, en dat tijdens werktijd!

Video: Celine Huijsmans volledig buiten adem na knokpartij met wilde dame

Celine Huijsmans ziet er niet bepaald uit als een vechtersbaas. Toch rolde de mooie blondine ineens over de grond met een andere dame...

Foto: Celine Huijsmans ontmaskerd als verleidster

Televisiepresentatrice en Radio538-DJ Celine Huijsmans heeft met deze actie veel mensen heel erg laten schrikken...

Foto: Celine Huijsmans krijgt rubbertje met vreemd smaakje

Celine Huijsmans is een positieve en spontane dame die je absoluut bij je evenement aanwezig wilt hebben. Daarom was ze op deze bijzondere première. 

Celine Huijsmans laat volgers schrikken met zorgwekkende foto

De prachtige Celine Huijsmans heeft haar volgers wel even aan het schrikken gebracht. Met een bijzondere foto maakt ze haar fans bezorgd. 

Foto: Celine Huijsmans gooit been omhoog op vreemde plek

Celine Huijsmans maakt momenteel Italië onveilig. Maar daar moet ze wel even uitgebreid rekken en strekken. 

Foto: Celine Huijsmans stiekem gefotografeerd met open gulp

Celine Huijsmans dacht even zorgeloos op vakantie te gaan. Helaas zit de paparazzi overal en laat er nu net een foto zijn gemaakt terwijl Celine haar gulp wagenwijd openstaat..
Celine Huijsmans

Profiel

Geboortedatum: 3 juni 1985
Sterrenbeeld: Tweelingen
Geboorteplaats: Den Haag, Nederland
Relatie: Vrijgezel
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Master Media en Journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam
Instagram: De Instagram van Celine is @celinehuijsmans

Foto's

Celine Huijsmans
Celine Huijsmans