Foto: Celine Huijsmans krijgt rubbertje met vreemd smaakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans is een positieve en spontane dame die je absoluut bij je evenement aanwezig wilt hebben. Daarom was ze op deze bijzondere première. 

Celine Huijsmans was uitgenodigd om een nieuwe film te komen kijken. En daar kreeg de prachtige blondine een wel heel bijzondere ervaring bij. Zo werden er allemaal dingen uitgedeeld. Celine kreeg zomaar een rubbertje in haar hand geduwd met een wel heel bijzonder smaakje. Ook de knappe blondine schrok daar even van. Maar ze had het al enorm naar haar zin, nog voordat de film was begonnen. En al dat plezier moest natuurlijk wel even gedeeld worden op Instagram.

Lees ook: Celine Huijsmans laat volgers schrikken met zorgwekkende foto

Celine Huijsmans krijgt wel heel fout snoepje

De prachtige blondine kreeg een pakje ‘Black velvet’ in haar handen geduwd. Dit bijzondere rubbertje hield wel een beetje verband met de film, waar intimiteit ook een enorm grote rol speelt en waar het zuiden van America, net als in het nummer Black Velvet, de setting is. Best goed gevonden dus. En Celine kan vast wel een moment vinden om dit rubbertje in te zetten.

Op welke première is ze eigenlijk?

Maar waar is Celine Huijsmans dan eigenlijk terecht gekomen? Nou, ze is op de premiere van de film After Ever Happy, de nieuwste editie in de After-reeks. En die films hebben een beetje het niveau van die vakantieboekjes die je bij het tankstation vroeger kon kopen. Heel ‘romantisch’ en eigenlijk een beetje vies. Over een beetje vies gesproken, Celine kreeg ook nog een drankje bij de film. Zij houdt gelukkig wel van dropshot. Het thema van de avond was duidelijk drop, met alles in het zwart en donker.

Celine heeft haar perfecte tweeling gevonden

Het is alsof Celine van tevoren al wist wat ze zou krijgen bij de film, want ze was al helemaal gekleed in dropthema. En dat ziet er natuurlijk best goed uit. Celine in een strakke jurk is absoluut een nieuw hoogtepunt op je dag. Samen met haar vriendin Elske heeft ze zich gehuld in een verleidelijk stofje. En samen maken ze de bioscoop een stukje onveiliger met hun gevaarlijke outfit. Kijk vooral niet te lang naar de blonde dames, dan raak je vanzelf gehypnotiseerd door hun aantrekkelijke uitstraling. Maar dat is helemaal niet erg, want je kan best even verdwaald raken in de prachtige look van de dames.

Celine is gek op drop, zelfs in shotjes vorm

Van tevoren kregen de dames dus een lekker shotje aangeboden van de bioscoop. En dat shotje was een dropshot. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar Celine vond het juist wel lekker. Gelukkig maar, want anders zou het weer zonde zijn van de drank. Onder het genot van de film dronk Celine haar shotje leeg. Of zij en haar vriendin nog zijn gaan stappen en dus veel meer dropshot naar binnen hebben gewerkt is niet bekend, maar het zou zomaar kunnen. Celine is best wel een beetje een feestbeest, dus die slaat niet graag een goed feestje over.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...