Foto: Celine Huijsmans ontmaskerd als verleidster

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Televisiepresentatrice en Radio538-DJ Celine Huijsmans heeft met deze actie veel mensen heel erg laten schrikken…

Celine Huijsmans vindt nieuwe vriend tijdens Kamp Van Koningsbrugge

We kennen Celine Huijsmans van haar rol op de televisie als presentatrice en als radio dj bij Radio538. Eventjes geleden heeft ze aangekondigd dat ze meedeed aan het programma Kamp Van Koningsbrugge. In dit programma doen een handjevol cursisten mee om zo goed mogelijk te leren hoe het is om in het leger te zitten. Deze keer doet Jeroen van Koningsbrugge een speciale editie waarbij er dus tien bekende Nederlanders mee gaan doen. Één daarvan is Celine. De opnames hiervoor zijn al geweest en het Instagram account juicechannel komt naar buiten met een interessant verhaal over deze opnames en Celine.

Celine Huijsmans breekt huwelijk van een ander op

Het schijnt namelijk dat bij de productie van het programma en man met de naam Tim werkte. Celine en Tim hebben elkaar tijdens de opnames ontmoet en het klikte direct! Erg leuk en lief zou je denken… Het zit toch even anders. Tim had namelijk op dat moment al een vrouw en kind, maar ging dus een affaire aan met Celine. Dit heeft een tijdje standgehouden tot de vrouw van Tim erachter kwam nadat ze berichtjes tussen de twee had gelezen. Tim besloot om zijn vrouw en kind uit zijn huis te verbannen. Toen zijn vrouw haar spullen bij hem kwam ophalen, kwam ze allerlei persoonlijke spulletjes van Celine tegen en zag ze liefdesbriefjes op het bed liggen. Tim en Celine hebben dus nu een relatie, maar daarvoor heeft Tim zijn vrouw en kind laten zitten. Het kan Celine ook niet ontgaan zijn dat Tim getrouwd was… Dat was dus niet zo netjes…

Celine Huijsmans creëert een patroon

Het bovenstaande verhaal is al schokkend op zichzelf. Het is natuurlijk heel erg voor die vrouw en haar kindje dat ze zo in de steek zijn gelaten door die Tim. De presentatrice heeft hier dan ook zekerweten een rol in gespeeld. Het wordt nog een tikje vervelender als je hoort dat dit niet de eerste keer is dat een huwelijk met een kind kapot gaat door de verleidelijke blondine. Juicechannel krijgt, na het vertellen van het bovenstaande verhaal, een berichtje van één van hun volgers die graag anoniem wil blijven. Diegene vertelt dat Celine dit wel vaker heeft gedaan en dat wederom een vrouw en kind de dupe waren van de relatiebreuk die Celine had veroorzaakt.

Celine Huijsmans wordt steeds populairder

Hier boven werd kort al even genoemd dat Celine meedoet aan het programma Kamp Van Koningsbrugge. Op de website is te horen dat de blondine graag mee wil doen aan het programma omdat ze van jongs af aan al een fascinatie heeft voor defensie en graag wil meemaken hoe het is om er te werken. Dat is niet het enige programma waar Celine aan meedoet. Er is namelijk onlangs ook aangekondigd dat ze in het team van Celebrity MasterChef Nederland zit. De blonde presentatrice heeft dus kennelijk heel wat talenten. De afleveringen van de show zijn sinds 30 september te zien, exclusief op Viaplay.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!