Monique Westenberg

Influencer Monique Westenberg

Monique Westenberg carrière

Monique Westenberg heeft een opleiding Detailhandel gevolgd en wilde daarna stewardess worden, maar haar leven nam een andere wending. Ze begon te werken bij Feyenoord, waar ze hospitality deed voor de skyboxen. Vervolgens heeft ze gewerkt bij de Staatsloterij. Nu is Monique een influencer geworden en is ze vooral bekend door haar relatie met André Hazes. Monique heeft ook haar eigen kledingbedrijf: Hip en Go, met vestigingen in Oisterwijk en Breda.

Monique Westenberg relatie

Monique Westenberg heeft een relatie met André Hazes Jr. De twee hebben een leeftijdsverschil van wel 16 jaar, maar dat weerhoudt hen er niet van om van elkaar te houden. Ze zijn echter wel al 27 keer uit elkaar geweest, maar vinden elkaar altijd weer terug en blijven beweren dat ze echt van elkaar houden. Monique heeft veel moeite gehad met zwanger raken. Toen ze zwanger was, heeft ze ook een miskraam gehad, en de klap werd alleen maar harder toen André haar zeer kort daarna had verlaten. Maar in 2017 was Monique weer zwanger en kregen ze samen een zoontje, genaamd André, ook wel Dré genoemd. Kort daarna vroeg André Hazes Monique ten huwelijk, waarop ze ja zei! Hoewel ze daarna nog wel eens uit elkaar zijn geweest, zijn ze op dit moment gelukkig samen met hun zoontje en de hond Robbie.

Monique Westenberg Instagram

Monique Westenberg plaatst regelmatig foto's en video's op haar Instagram-account. Ze heeft al meer dan 2000 foto's geplaatst en heeft meer dan 700.000 volgers, waardoor ze erg bekend is op het sociale media platform! Ze deelt graag foto's van zichzelf, met haar vriend André Hazes en natuurlijk met haar kinderen of hond. Je kunt haar volgen op Instagram via @moniquenoell.

Nieuws

Video: Monique Westenberg geeft showtje weg in loszittend jurkje

Monique Westenberg probeert haar volgers te verleiden door een sensueel filmpje op te nemen in een wel erg loszittend jurkje...

Foto: Dit is waarom André Hazes weer terug is bij zijn vriendin Monique Westenberg

Het is voor iedereen elke keer weer een verrassing wanneer André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar gaan of weer bij elkaar komen. Waarschijnlijk maakt het uiterlijk van Monique het te lastig voor André om van haar weg te blijven. Hierbij het bewijs...

Foto: Monique Westenberg straalt in strak zomerjurkje

De 45-jarige Monique deelt een schaars gekleed kiekje van haarzelf samen met zus Jerney bij Mambo Beach in Curaçao. André Hazes verklaart opnieuw de liefde aan Monique!

Foto: André Hazes dumpt Monique en gaat voor nieuwe dame

Het houdt maar niet op met Dre'tje Junior. Hij lijkt niet te kunnen kiezen als het gaat om de dames. Wat hij nou weer voor elkaar heeft gekregen slaat echt alles.

Niet weer: André Hazes dumpt deze blondine voor Monique Westenberg

Het lijkt bijna onmogelijk, maar André Hazes heeft alwéér een vriendin versleten. Deze nieuwe vlam ruilt hij wederom in voor zijn oude liefde Monique...

Video: Monique Westenberg gaat heel ver voor jongere achterbumper

Monique Westenberg zorgt goed voor zichzelf, dus ook voor haar achterzijde. Deze was hard toe aan een goede, ouderwetse deukverwijdering. Hoe dat in z'n werk gaat zie je hier...

Video: Yolanthe en Monique Westenberg rollen over de grond in strakke outfits

Yolanthe Cabau van Kasbergen en haar vriendin Monique Westenberg rollen over de grond in hun enorm strakke outfits in deze video die je gezien moet hebben!

Hierom is Monique Westenberg weer de gelukkigste vrouw op aarde

Zijn Monique Westenberg en André Hazes dan toch weer bij elkaar? Foto bewijs suggereert dat de twee weer goed met elkaar gaan.
Monique Westenberg

Profiel

Geboortedatum: 26 december 1977
Sterrenbeeld: Steenbox
Geboorteplaats: Rotterdam
Woonplaats: Berkel en Rodenrijs
Beroep: Influencer
Relatie: Ja, André Hazes jr.
Kinderen: Ja, André ookwel Dré genoemd
Instagram: De Instagram van Monique Westenberg is @moniquenoell

Foto's

Monique Westenberg
Monique Westenberg