Niet weer: André Hazes dumpt deze blondine voor Monique Westenberg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt bijna onmogelijk, maar André Hazes heeft alwéér een vriendin versleten. Deze nieuwe vlam ruilt hij wederom in voor zijn oude liefde Monique…

André Hazes verlaat de tweede Sarah

Het liefdesleven van André Hazes ligt de afgelopen jaren flink onder de loep. Lifeofyvonne kan het maar niet laten om alle ‘juice’ over André en al zijn liefdes te delen. Hierbij is Yvonne altijd de eerste die de nieuwste feiten weet te vertellen over wie zijn nieuwste vlam is. Afgelopen zomer kwamen beelden naar voren dat André met wederom een nieuwe vrouw in het vliegtuig zat. Je zou het bijna niet geloven maar deze vrouw heet ook Sarah, net als zijn ex Sarah van Soelen. André Hazes zou Sarah Salah deze zomer hebben ontmoet bij de Harbour Club. De blondine is zevenentwintig jaar en past helemaal in het straatje van André zijn exen. Toch deelt Yvonne Coldeweijer dat deze prille liefde nu alweer klaar is. Het lijkt erop dat André het voor elkaar krijgt om twee blonde Sarah’s in twee jaar te dumpen. Helaas is Rachel Hazes niet blij met de break-up want want ze reageerde veel lovende reacties onder de Instagram berichten van Sarah Salah. Waarschijnlijk hoopte Rachel op eindelijk een succesvolle relatie.

André Hazes en Sarah Salah

André Hazes met hangende pootjes terug naar Monique

Het opvallende liefdesleven van André Hazes begon natuurlijk allemaal met Monique Westenberg. Deze blondine is ook de moeder van André zijn zoon, André Junior. Het leek ooit allemaal een heel mooi sprookje maar dat veranderende al snel in een drama. Ooit ging het geroddel vooral over het feit dat Monique zestien jaar ouder is dan André. Nu gaat het er vooral over of de twee weer samenkomen of niet. Zo lijkt het erop dat André zodra hij Monique nodig heeft weer met hangende pootjes bij haar komt aankloppen. Om haar vervolgens zonder pardon te dumpen voor een nieuwe blondine. Dit keer schijnt André Monique weer terug te willen vanwege zijn eigen documentaire. Yvonne Coldeweijer deelt dat Monique heel goed uit de documentaire komt. André krijgt niet het medelijden die hij hoopte te krijgen, en denkt nu dat het noodzakelijk is om terug te komen bij Monique om zichzelf te redden. Uiteraard zal moeder Rachel dit niet zomaar goedkeuren dus André moet het nieuws heel voorzichtig gaan brengen…

André Hazes en Monique Westenberg

Lees ook: Foto: Uitdagend geklede Heleen van Royen kan geen genoeg krijgen van André Hazes

André Hazes gaat er gelijk weer vol voor

Natuurlijk zou André Hazes zichzelf niet zijn als hij er niet gelijk weer vol in zou gaan. Tijdens de documentaire wordt de verslaving van André groot uitgelicht. Alles wijst erop dat Andre zichzelf nu helemaal heeft gevonden en nu echt gaat ‘veranderen”. Een oplettende volger reageert dat als André nu weer naar Monique toe gaat hij ook weer in oude patronen terugvalt. Hij is namelijk weer al zijn fans aan het pleasen door nu met Monique samen te gaan omdat zij zo goed uit de documentaire komt. Nu komt daar ook nog eens bovenop dat er volgens Yvonne Coldeweijer ook plannen zijn om in relatie therapie te gaat. Monique hoopt al jaren dat ze uiteindelijk het huwelijksbootje mag instappen maar elke keer wordt ze aan de kant gezet voor een nieuw liefje van André. Zal het haar dan nu eindelijk lukken?

André Hazes in relatietherapie met Monique Westenberg

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!