Video: Monique Westenberg gaat heel ver voor jongere achterbumper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Westenberg zorgt goed voor zichzelf, dus ook voor haar achterzijde. Deze was hard toe aan een goede, ouderwetse deukverwijdering. Hoe dat in z’n werk gaat zie je hier…

Monique Westenberg is inmiddels 44 jaar jong, maar dat wil niet zeggen dat ze er niet nog steeds goed uit ziet. Hoe ze haar jeugdige looks in stand houd? Dat deelt ze op Instagram. En ze gaat ver, heel ver om de boel een beetje strak te houden!

Lees ook: Video: Yolanthe en Monique Westenberg rollen over de grond in strakke outfits

Monique Westenberg wordt steeds jonger

Monique Westenberg ondergaat op onderstaand filmpje niet zomaar een massage. Het doel van deze behandeling is namelijk niet ontspannen of alles losgooien. Nee, alle verouderde onderdelen worden grondig gerenoveerd door allerlei speciale technieken van de masseur. De auteur van boeken zoals Dunya: Een hemels hondenleven kennen we natuurlijk ook als ex-vrouw van André Hazes Jr., met wie Monique een kind heeft. André is een stukje jonger dan Monique, maar nu weten we gelijk hoe ze er al die tijd voor heeft gezorgd op leeftijd te matchen met André. Dankzij af en toe een goede APK zijn Monique en de zoon van ’s lands bekendste zanger toch gewoon een goede match. Tenminste, totdat ze vorig jaar weer uit elkaar gingen.

Monique schaamt zich nergens voor

In de post op Instagram gooit de 44-jarige letterlijk haar hele hebben en houwen op de massagetafel. Je moet het maar durven op die leeftijd. Monique had zeker veel vertrouwen in de conditie van haar bumper en de kundige handen van de masseuse. Zonder lang getwijfeld te hebben zette ze het filmpje al online. Maar niet enkel om te showen hoe ze eruit ziet. De auteur wilt haar trouwe volgers natuurlijk ook iets bijbrengen. Ze leert door het filmpje aan haar fans hoe je nou precies in topconditie blijft. De massage werkt overigens ook voor mannen. Na 8 seconden vond ze dat ook haar volgers wel genoeg gezien hadden en was het ook gelijk klaar. Ze ging waarschijnlijk weer verder met de “intensieve” procedure. Menig vrouw kiest ervoor om, volgens Monique’s strategie dus totaal overbodig, uren in de sportschool te zweten. Dit kan je allemaal gaan overslaan en simpelweg even een uurtje inboeken bij de massagesalon. Of je hier kan vragen voor de specifieke behandeling/verjongingskuur die Marieke gewend is lijkt niet mogelijk. Maar je zou altijd naar de Instagram kunnen gaan en het filmpje opslaan. De procedure is dan altijd gereed als instructievideo voor de masseur bij de salon in de buurt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Massage helpt Monique door spannende periode heen

 Het nichtje van Monique, Daisy van 31, heeft even geen kans op een verjongende massage voorlopig. Zij maakt namelijk deel uit van het  programma ‘Million Dollar Island’ van SBS6. Hierin zit ze misschien wel twee maanden met enkel de “basics” op een onbewoond eiland met 99 anderen. Zonder massage stoel helaas. Erg spannend is het programma zeker en voor Monique nog een stukje extra spannend door de deelname van een familielid. Gelukkig helpt ook daar een massage uitstekend bij. Zo kan ze even ontstressen van de recente aflevering en wat haar nichtje Daisy daar in wel niet allemaal uitgespookt heeft. Haar geheimen voor een stressvol leven lijkt de auteur dan ook in een klap prijsgegeven te hebben met het filmpje op Instagram. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.