Video: Monique Westenberg geeft showtje weg in loszittend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Westenberg probeert haar volgers te verleiden door een sensueel filmpje op te nemen in een wel erg loszittend jurkje.

Monique Westenberg beweegt wild in erg open jurkje

De veelbesproken Monique Westenberg geeft absoluut niet op in haar leven. Monique is zich vooral altijd erg druk aan het maken over haar relatie die elk half jaar aan en uit gaat met André Hazes Jr. en met haar webshop. Zo verkoopt Monique kleding en promoot ze deze zelf uiteraard op haar Instagram. De influencer heeft duidelijk begrepen hoe er in deze tijd marketing moet worden gemaakt voor producten en hoe je vrouwen kan overhalen iets te kopen. Dit doet ze dus door zelf met André Hazes Jr. te gaan en met haar bekendheid volgers te binden. Al is het wel ook lastig dat Monique ontzettend veel haar over zich heen krijgt. Veel mensen zijn het er namelijk absoluut niet mee eens hoe Monique telkens weer terug gaat bij André en hoe de situatie met hun zoontje daar ook in mee speelt. Gelukkig doet Monique wel altijd erg vrolijk op camera wanneer ze iets van kleding voor haar webshop aan het promoten is. Zo is Monique op onderstaande video ook duidelijk even los gegaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell)

De losse jurk van Monique Westenberg

Monique Westenberg komt in eerste instantie in beeld gelopen met een lange blauwe jurk die losjes om haar lichaam zit. Hier draait ze meerdere rondjes mee en dan komt ze in een zelfde soort jurk maar dan in een zwarte kleur. Het speciale aan de jurk is, dat hij los en vast kan worden gedragen door middel van een stoffen riempje. Monique laat zien hoe de jurk strakker om haar lichaam kan worden gebonden. De blondine draagt haar haren in een knotje en combineert de zwarte jurk met een hoedje.

Monique Westenberg geniet van dagje strand met André

Gelukkig gaat het momenteel goed tussen Monique Westenberg en André Hazes Junior, want ze zijn samen naar het strand geweest. Ook zoontje André mocht uiteraard mee naar het strand om te genieten van het lekkere weer. Monique ziet er heel blij uit terwijl ze André stevig vasthoudt. Zo hoopt ze misschien tegen te houden dat hij toch weer voor een andere blondine gaat kiezen in de toekomst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell)

Lees ook: Foto: Dit is waarom André Hazes weer terug is bij zijn vriendin Monique Westenberg

Monique Westenberg krijgt flinke kritiek door felle jurk

Voor Monique Westenberg haar webshop promoot ze dus graag haar eigen kleding. Op onderstaande video kiest de blondine voor een hele lange roze jurk met mouwtjes. De jurk valt niet super charmant om Monique haar lichaam, al wordt dat wel beter door een riempje. Toch is dat absoluut niet hetgeen waar alle volgers van Monique Westenberg over vallen in de reacties onder de video. Zo zit er namelijk een vlek in de roze jurk. De volgers vinden het niet kunnen dat ze een vies product promoot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?