Video: Monique Westenberg geeft showtje weg in loszittend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Westenberg probeert haar volgers te verleiden door een sensueel filmpje op te nemen in een wel erg loszittend jurkje.

Monique Westenberg beweegt wild in erg open jurkje

De veelbesproken Monique Westenberg geeft absoluut niet op in haar leven. Monique is zich vooral altijd erg druk aan het maken over haar relatie die elk half jaar aan en uit gaat met André Hazes Jr. en met haar webshop. Zo verkoopt Monique kleding en promoot ze deze zelf uiteraard op haar Instagram. De influencer heeft duidelijk begrepen hoe er in deze tijd marketing moet worden gemaakt voor producten en hoe je vrouwen kan overhalen iets te kopen. Dit doet ze dus door zelf met André Hazes Jr. te gaan en met haar bekendheid volgers te binden. Al is het wel ook lastig dat Monique ontzettend veel haar over zich heen krijgt. Veel mensen zijn het er namelijk absoluut niet mee eens hoe Monique telkens weer terug gaat bij André en hoe de situatie met hun zoontje daar ook in mee speelt. Gelukkig doet Monique wel altijd erg vrolijk op camera wanneer ze iets van kleding voor haar webshop aan het promoten is. Zo is Monique op onderstaande video ook duidelijk even los gegaan.

De losse jurk van Monique Westenberg

Monique Westenberg komt in eerste instantie in beeld gelopen met een lange blauwe jurk die losjes om haar zit. Hier draait ze meerdere rondjes mee en dan komt ze in een zelfde soort jurk maar dan in een zwarte kleur. Het speciale aan de jurk is, dat hij los en vast kan worden gedragen door middel van een stoffen riempje. Monique laat zien hoe de jurk strakker om haar kan worden gebonden. De blondine draagt haar haren in een knotje en combineert de zwarte jurk met een hoedje.

Monique Westenberg geniet van dagje strand met André

Gelukkig gaat het momenteel goed tussen Monique Westenberg en André Hazes Junior, want ze zijn samen naar het strand geweest. Ook zoontje André mocht uiteraard mee naar het strand om te genieten van het lekkere weer. Monique ziet er heel blij uit terwijl ze André stevig vasthoudt. Zo hoopt ze misschien tegen te houden dat hij toch weer voor een andere blondine gaat kiezen in de toekomst.

Lees ook: Foto: Dit is waarom André Hazes weer terug is bij zijn vriendin Monique Westenberg

Monique Westenberg krijgt flinke kritiek door felle jurk

Voor Monique Westenberg haar webshop promoot ze dus graag haar eigen kleding. Op onderstaande video kiest de blondine voor een hele lange roze jurk met mouwtjes. De jurk valt niet super charmant om Monique haar , al wordt dat wel beter door een riempje. Toch is dat absoluut niet hetgeen waar alle volgers van Monique Westenberg over vallen in de reacties onder de video. Zo zit er namelijk een vlek in de roze jurk. De volgers vinden het niet kunnen dat ze een vies product promoot.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!