Hierom is Monique Westenberg weer de gelukkigste vrouw op aarde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zijn Monique Westenberg en André Hazes dan toch weer bij elkaar? Foto bewijs suggereert dat de twee weer goed met elkaar gaan.

André Hazes mag zijn schoentje deze Sinterklaas zetten bij zijn ex Monique Westenberg. De bekende zanger is namelijk gespot in het huis bij zijn extreem knappe voormalig verloofde. Monique is voor het eerst sinds lange tijd weer de gelukkigste vrouw op aarde te noemen. Het geluk straalt de laatste tijd dan ook echt van haar af. Dat is in haar recente foto’s al wel opgevallen.

Lees ook: André Hazes hint op relatie met nieuwe vriendin Sarah van Soelen

André zet zijn schoentje bij Monique

Het stel was lange tijd verloofd en hebben zelfs een zoontje met zijn tweeën. Monique vertelde in interviews dat ze nog nooit gevoeld had, wat ze voelde voor André. Het stel had hun hele toekomst samen al uitgedacht. Maar toen verbrak André toch de verloving en was Monique opeens niet meer de gelukkigste vrouw op aarde. Bij Sarah van Soelen vond André later opnieuw de liefde. Maar inmiddels lijkt het er op dat Monique weer zijn grote liefde is. André mocht namelijk bij Monique zijn schoentje zetten voor een gezellige avond. Samen met vrienden en hun zoontje zongen ze liedjes en wachtten ze geduldig op een cadeau van de goedheiligman.

André zingt voor Monique en daar werden foto’s van gemaakt

Voor het eerst sinds lange tijd mocht André weer zingen. Dat deed hij voor Monique, maar wel als duet met zijn zoontje erbij. Samen zongen ze Sinterklaas liedjes waarmee ze Monique haar hart deden smelten. Natuurlijk pakte iedereen meteen de camera er bij om dit gevoelige moment vast te leggen. Monique zal nog jaren gelukkig terugkijken naar de foto’s en video’s van het magische concert. Het was namelijk een bijzonder momentje. Met al die vreugde rondom de feestdagen ga je toch een beetje nadenken: Is er nog hoop voor het bekende koppel? Of komen Monique en André dan toch echt nooit meer bij elkaar?

Wordt Monique Westenberg weer de gelukkigste vrouw van Nederland?

Het ziet er naar uit dat de band tussen Monique en André weer beter is dan ooit. Misschien dat André dan toch van Monique de gelukkigste vrouw van Nederland kan maken. Dan moet hij alleen wel opnieuw een verlovingsring kopen, maar André zal daar wel genoeg geld nog voor hebben liggen. Het is wel duidelijk waarom André zijn ex terug zou moeten nemen. Niet alleen zou het beter zijn voor hun zoontje, ook voor André zou het fijn zijn Monique weer om hem heen te hebben. Monique is een beeldschone vrouw om te zien, dus die kan je best om je heen hebben. Daarnaast is ze slim en humoristisch, dus je kan een goed gesprek met haar aanknopen. En ze geeft tegengas, waardoor je goed uitgedaagd wordt. Hierdoor blijft een relatie met Monique altijd spannend. Genoeg redenen dus voor André om een nieuwe verlovingsring uit te gaan zoeken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!