Vermaak TV / Series In de Spotlight: Fidan Ekiz bij Op1

In de Spotlight: Fidan Ekiz bij Op1

-

In de Spotlight: Fidan Ekiz bij Op1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De Veronica Inside-rel is nog niet afgelopen. De laatste aflevering (van dit seizoen) van het populaire voetbalpraatprogramma is inmiddels geweest, maar iedereen heeft het nog steeds over de uitspraken van Johan Derksen en de acties van Wilfred Genee. Die laatste schoof aan bij Op1, en liet zich door Fidan Ekiz en Jeroen Pauw aan de tand voelen…

De meningen over het optreden van Op1-presentatrice Fidan Ekiz in gesprek met Wilfred Genee zijn verdeeld. Toch valt niet te ontkennen dat Fidan áán stond! Ze werd als laatste aan het presentatieteam van de talkshow toegevoegd, maar komt eigenlijk nu al met kop en schouders boven de rest uit. Dat kan liggen aan haar ervaren duo-partner Jeroen Pauw, maar na onderstaand fragment weten we zeker: we zijn toe aan méér Fidan Ekiz op tv.

Lees ook: Fidan Ekiz is de ideale partner

Fidan Ekiz rekent af met Arie Boomsma

Fidan Ekiz zat als presentatrice aan tafel, maar was ook niet bang om haar eigen mening te verkondigen. Normaal worden presentatoren daarop afgerekend, maar in haar geval voegde het wat toe. Ook op social media maakte haar optreden wat los: mensen vonden het niet gepast dat ze niet Wilfred, maar Arie Boomsma aan de schandpaal nagelde. Anderen heetten haar ‘broodnodige tegengeluid’ juist welkom. Wat je ook vindt van haar optreden, er valt niet te ontkennen dat Fidan zichzelf met succes op de kaart zette. We hopen dat ze binnenkort bij de NPO niet meer om haar heen kunnen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Talkshow Op1 (@op1npo) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening