Marieke Elsinga: ik hoef niet ‘Hilversum slank’ te zijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft haar hart op haar tong liggen. Dat is één van de vele redenen dat we haar zo leuk vinden. Dingen die haar niet aan staan worden, als het moet op live tv, keihard door de presentatrice aangepakt. Ook nu maakt Marieke zich een beetje boos: ze werd benaderd om een afslankproduct te promoten! Ze weet dat ze niet ‘Hilversum slank’ is, maar afslanken hoeft ze zeker niet!

Ook al staat de desk van RTL Boulevard vol met ‘experts’:

Lees ook: Marieke Elsinga is nu ook fotomodel

Marieke Elsinga heeft geen coronakilo’s

Ze had in eerste instantie geen zin om er aandacht aan te besteden. Maar hoe meer Marieke Elsinga nadacht over het aanbod dat ze van een afslankproduct kreeg, hoe meer ze zich begon te ergeren: “Ho eens, dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” bedacht ze zich. Daarom, zonder te namen en shamen, wil Marieke even kwijt dat ze zich geweldig voelt met haar lijf. Ze is zelfs twee kilo afgevallen tijdens de coronacrisis!

Lees ook: Marieke Elsinga wordt boos tijdens live tv-uitzending

Marieke Elsinga is sterk en fit

De pr-machine van het afslankproduct mag zich achter de oren krabben. Zoiets stuur je toch niet naar een vrouw die goed in haar vel zit? Marieke Elsinga voelt zich naar eigen zeggen juist ‘sterk en fit’. Hilversum slank is ze niet, maar dat wil ze ook niet zijn. Het is goed zo. Zelfverzekerde Marieke deelt nog maar eens zonder schaamte haar gewicht en lengte: “Oh ja, voor ieder die het weten wil: ik ben 1.76 en weeg 74 kilo”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.