Op1-presentatrice Welmoed Sijtsma had affaire met man die elke week naast haar zat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Welmoed Sijtsma, een van de stralende gezichten van de Nederlandse televisie, bevindt zich nu in het oog van een storm dankzij opvallende speculaties van influencer Yvonne Coldeweijer…

Welmoed Sijtsma had affaire met Sander Schimmelpenninck

Influencer en juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft een schokkende onthulling gedaan over de beeldschone Welmoed Sijtsma. Welmoed Sijtsma is natuurlijk een van de mooiste verschijningen op de Nederlandse televisie. Dat de presentatrice van het actualiteitenprogramma een scheve schaats zou rijden, hadden we echter niet achter haar gezocht. Gisteren was Yvonne Coldeweijer echter lekker bezig op haar Instagram en heeft ze meerdere schokkende onthullingen gedaan. Op haar Instagramstories liet ze aan haar volgers weten dat Welmoed een affaire heeft gehad met presentator Sander Schimmelpenninck, die ooit haar duo-presentator was bij Op1. De knappe dertiger had in deze tijd een relatie met Erik Egberts, de sportpresentator. Als alle geruchten van Yvonne Coldeweijer, de koningin van de roddels, waar blijken te zijn, is Welmoed niet aan hem trouw geweest en snoepte ze regelmatig buiten de deur.

Weilmoed Sijtsma, Sander SchimmelpenninckYvonne Goldenwijer

Welmoed Sijtsma verkoos Sander Schimmelpenninck boven Jort Kelder

Er waren eerder geruchten dat Welmoed en Jort Kelder een relatie hadden, zij waren ook een presentatieduo bij Op1. Kelder ontkende deze geruchten echter in het populaire programma Rooijakkers over de vloer. Toch bleef er geruchten over dat de twee een setje waren. Maar volgens influencer Yvonne Coldeweijer had Welmoed een affaire met een andere Op1-collega: Sander Schimmelpenninck. Welmoed zou toen al een vriend hebben: sportpresentator Erik Egberts. Kon Welmoed misschien niet kiezen en heeft ze relaties met meerdere mannen?

Welmoed Sijtsma ging vreemd met Jan Smit tijdens De IJzersterkste

Dit is niet de eerste keer dat Welmoed Sijtsma in het nieuws komt vanwege haar liefdesleven. Eerder bracht influencer en juice koningin Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Life of Yvonne, ook het nieuws dat Welmoed tijdens de opnames van De IJzersterkste (een schaats-spelshow) ooit een wilde avond met niemand minder dan Jan Smit heeft beleefd. Jan Smit was toen gewoon getrouwd met zijn vrouw Liza, met wie hij drie kinderen heeft. Yvonne Coldeweijer onthulde dit op haar Instagramstory’s, waar ze ook andere roddels over bekende Nederlanders deelde.

Mannen opgelet: Welmoed geniet volop van het vrijgezellenleven

Je zou niet snel denken dat iemand als Welmoed Sijtsma nog vrijgezel zou zijn. De 32-jarige blondine geniet echter volop van het vrijgezellenleven, liet ze eerder weten aan RTL Boulevard. Knappe blondine heeft in het interview laten weten dat ze het geweldig vindt om nieuwe mensen te leren kennen “En ik geniet van spontane acties zoals met een date naar naar Parijs gaan’’. Maar wie zijn die dates dan?

Het lijkt erop dat Het lijkt erop dat Welmoed Sijtsma de boel graag een beetje mysterieus houdt. Ondanks de vele geruchten en speculaties over haar liefdesleven, heeft ze altijd een zekere mate van discretie weten te behouden. In hetzelfde interview met RTL Boulevard, waarin ze sprak over haar liefde voor spontane uitjes, gaf ze toe dat ze niet altijd nog in de schijnwerpers wil blijven staan en liet ze doorschemeren dat ze haar privéleven liever zoveel mogelijk privé houdt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!