Sanne Hans (Miss Montreal)

Mannenzaken.nl > Sanne Hans (Miss Montreal)

Zangeres Sanne Hans

Sanne Hans, geboren op 22 september 1984, is een Nederlandse singer-songwriter en gitariste bekend als de zangeres van de band Miss Montreal. Ze brak door met hits als "Just a Flirt" en "Hoe", een duet met Nielson. Naast haar muzikale carrière heeft ze successen geboekt op televisie, zoals in programma's als "The Voice of Holland" en "De beste singer-songwriter van Nederland". Hans heeft diverse prijzen gewonnen, waaronder een 3FM Award voor beste zangeres.

Sanne Hans, relatie, getrouwd en kinderen

Sanne Hans heeft een relatie met Lex Donse, een gepassioneerde kitesurfer en instructeur. Samen verkennen ze graag verre landen en gaan ze vaak op avontuurlijke reizen. Het stel ontmoette elkaar op Bonaire, waar de vonk direct oversloeg. Het stel is echter nog niet getrouwd, en Sanne Hans heeft al aangegeven geen kinderwens te hebben…

Sanne Hans nummer met moeder

In 2015 bracht Sanne Hans, onder haar artiestennaam Miss Montreal, een nummer uit in samenwerking met haar moeder. De ouders van Sanne zijn beiden erg muzikaal, en Sanne heeft deze liefde voor muziek van jongs af aan meegekregen. Hoewel haar ouders inmiddels gescheiden zijn, onderhoudt Sanne nog steeds nauw contact met haar moeder, die een grote steun voor haar is. Over haar bekendheid zegt ze: Ik kan niet zo goed omgaan met beroemd zijn. Ik vind dat heel moeilijk, want ik wil zijn hoe ik ben. Je hebt meer mensen die over je oordelen, behalve mama’...

Nieuws

Foto: Miss Montreal vliegt in het rond zonder broek aan

Sanne Hans, oftewel: Miss Montreal, is helemaal nat geworden van deze spannende beleving zonder broek!

Foto: Sanne Hans (Miss Montreal) kletsnat na zwetend avontuurtje

De prachtige Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, deelt een video waarin ze kletsnat is na een bezweet avontuurtje.

Foto: Maan de Steenwinkel wordt geplet door bekende blondines

Maan de Steenwinkel maakt weer haar opmars bij de gezelschap the Streamers. Daar wordt ze alleen geplet door deze bekende blondines. 

Sinterklaas voorbij: we mogen weer eindeloos naar Mariah Carey luisteren!

Het is weer zover. Na vandaag kunnen we afscheid nemen van Sinterklaas en een heuse kerstengel tegemoet zien. Want tijdens kerst draait alles om Mariah Carey.

Holly Mae Brood zorgt voor hoogtepunt bij Love Island-deelnemer Rosa Mol

Presentatrice Holly Mae Brood bouwt de spanning op. Deelnemer Rosa Mol stort bijna in, maar kan uiteindelijk lachen...

Maan de Steenwinkel’s moment met Miss Montreal tijdens The Streamers

The Streamers hebben gisteravond hun laatste concert aller tijden gegeven. Het hoogtepunt was natuurlijk het duet tussen Maan de Steenwinkel en Miss Montreal. 

Maan gaat los met de meiden bij The The Streamers

Maan staat bekend om haar legendarische samenwerkingen. Zo kan je vast nog wel haar optredens herinneren met Kraantje Pappie en Nick (van Simon). Nu heeft ze weer iets geks bedacht, ze vormt namelijk on stage haar eigen girlband. En die doet het erg goed!

Miss Montreal en Maan maken indruk tijdens Concert van Hoop

In deze donkere tijden willen we met z'n allen getroost worden. Gelukkig stonden Sanne Hans (Miss Montreal) en Maan de Steenwinkel klaar. Huil schaamteloos uit bij deze muzikale dames...
Sanne Hans bio

Profiel

Geboortedatum: 22 september 1984
Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Dedemsvaart, Nederland
Woonplaats: Bonaire en Amersfoort
Relatie: Ja met Lex Donse
Beroep: Singer Songwriter
School: Artez Conservatorium
Instagram: De Instagram van Sannei is @missmontreal_

Foto's

Sanne Hans instagram
Sanne Hans zangeres