Foto: Sanne Hans (Miss Montreal) kletsnat na zwetend avontuurtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, deelt een video waarin ze kletsnat is na een bezweet avontuurtje.

Sanne Hans is een prachtige zangeres en staat in Nederland beter bekend onder haar artiestennaam Miss Montreal. Op het podium straalt Sanne helemaal. Daar geeft ze zichzelf honderd procent. Maar er is nog een andere moment waar Sanne zich volledig geeft en dat is tijdens het sporten. Zo maakt het Sanne niet uit dat het bijna dertig graden is buiten. Ze doet gewoon haar rondje hardlopen. En dat zorgde ervoor dat de knappe blondine nogal bezweet op de foto kwam. Maar Sanne maakt dat niet zoveel uit. Ze deelt de foto gewoon met haar volgers, omdat ze trots is op het resultaat. Dus hitte of geen hitte, Sanne Hans traint er gewoon lekker op los.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel wordt geplet door bekende blondines

Miss Montreal maakt bezweet foto van sportief resultaat

De knappe zangeres lijkt nogal moe op de foto, maar kijkt ook wel weer heel erg trots richting de camera. En gelijk heeft ze. Al dat sporten werpt zijn vruchten af. Niet alleen houdt Sanne het zo beter uit op het podium, maar ze ziet er ook nog eens geweldig door uit. Al dat sporten helpt met het bewaken van haar prachtige figuur. Miss Montreal ziet er dan ook beeldschoon uit en het hardlopen heeft daar zeker voor een deel mee te maken. Sanne mag dus trots zijn op zichzelf. Stiekem is ze dat ook wel, anders had ze de foto natuurlijk niet gedeeld.

Ook in haar sportpakje ziet Sanne Hans er erg goed uit

Het is misschien niet haar meest spannende pakje, want die bewaart ze voor het podium, maar ook in haar sportkleding ziet Sanne Hans er bijzonder goed uit. In haar strakke sporthemdje en korte broekje kan je goed zien hoe mooi het van de blonde zangeres er eigenlijk uit ziet. Sanne is absoluut een van de knappere zangeressen van het land en doet met al dat sporten flink haar best om haar prachtige figuur te behouden. en vooralsnog lukt dat haar best goed.

Stoere Miss Montreal houdt van extreme sporten

Behalve hardlopen zijn er ook andere sporten die Miss Montreal beoefent, alleen zijn die iets ruiger dan een rondje wandelen. Zo is de knappe zangeres helemaal weg van kitesurfen. Daar heeft ze zelfs haar eigen board voor en ze trekt er dan ook graag op uit om deze wilde sport te mogen doen. Zelfs haar vervoer naar de golven toe moet op een stoere manier. Daar heeft Sanne Hans namelijk de motor voor gepakt. De blonde zangeres is dus best wel een beetje een waaghals. Als Miss Montreal heeft ze al jaren een stoer karakter, maar dat is zo te zien geen act. Zo is Sanne in het echte leven dus ook. Geen wonder ook dat ze er zo goed uit ziet, je moet namelijk flink trainen om goed te kunnen kitesurfen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!