Foto: Sanne Hans (Miss Montreal) kletsnat na zwetend avontuurtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, deelt een video waarin ze kletsnat is na een bezweet avontuurtje.

Sanne Hans is een prachtige zangeres en staat in Nederland beter bekend onder haar artiestennaam Miss Montreal. Op het podium straalt Sanne helemaal. Daar geeft ze zichzelf honderd procent. Maar er is nog een andere moment waar Sanne zich volledig geeft en dat is tijdens het sporten. Zo maakt het Sanne niet uit dat het bijna dertig graden is buiten. Ze doet gewoon haar rondje hardlopen. En dat zorgde ervoor dat de knappe blondine nogal bezweet op de foto kwam. Maar Sanne maakt dat niet zoveel uit. Ze deelt de foto gewoon met haar volgers, omdat ze trots is op het resultaat. Dus hitte of geen hitte, Sanne Hans traint er gewoon lekker op los.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel wordt geplet door bekende blondines

Miss Montreal maakt bezweet foto van sportief resultaat

De knappe zangeres lijkt nogal moe op de foto, maar kijkt ook wel weer heel erg trots richting de camera. En gelijk heeft ze. Al dat sporten werpt zijn vruchten af. Niet alleen houdt Sanne het zo beter uit op het podium, maar ze ziet er ook nog eens geweldig door uit. Al dat sporten helpt met het bewaken van haar prachtige figuur. Miss Montreal ziet er dan ook beeldschoon uit en het hardlopen heeft daar zeker voor een deel mee te maken. Sanne mag dus trots zijn op zichzelf. Stiekem is ze dat ook wel, anders had ze de foto natuurlijk niet gedeeld.

Ook in haar sportpakje ziet Sanne Hans er erg goed uit

Het is misschien niet haar meest spannende pakje, want die bewaart ze voor het podium, maar ook in haar sportkleding ziet Sanne Hans er bijzonder goed uit. In haar strakke sporthemdje en korte broekje kan je goed zien hoe mooi het lichaam van de blonde zangeres er eigenlijk uit ziet. Sanne is absoluut een van de knappere zangeressen van het land en doet met al dat sporten flink haar best om haar prachtige figuur te behouden. en vooralsnog lukt dat haar best goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Montreal (@missmontreal_)

Stoere Miss Montreal houdt van extreme sporten

Behalve hardlopen zijn er ook andere sporten die Miss Montreal beoefent, alleen zijn die iets ruiger dan een rondje wandelen. Zo is de knappe zangeres helemaal weg van kitesurfen. Daar heeft ze zelfs haar eigen board voor en ze trekt er dan ook graag op uit om deze wilde sport te mogen doen. Zelfs haar vervoer naar de golven toe moet op een stoere manier. Daar heeft Sanne Hans namelijk de motor voor gepakt. De blonde zangeres is dus best wel een beetje een waaghals. Als Miss Montreal heeft ze al jaren een stoer karakter, maar dat is zo te zien geen act. Zo is Sanne in het echte leven dus ook. Geen wonder ook dat ze er zo goed uit ziet, je moet namelijk flink trainen om goed te kunnen kitesurfen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!