Foto: Miss Montreal vliegt in het rond zonder broek aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sanne Hans, oftewel: Miss Montreal, is helemaal nat geworden van deze spannende beleving zonder broek!

Miss Montreal kletsnat tijdens avontuurtje zonder broek

Wie Sanne volgt op haar Instagram weet dat ze één bijzondere hobby heeft. Wat dat is, komen we zo op terug. Eerst even een kleine samenvatting van deze geweldige dame. Ze is een prachtige, blonde vrouw met een ontzettend brute stem. Als er íemand kan zingen, dan is Miss Montreal het wel. Daarnaast heeft ze ook nog eens een hart van goud. Nou, terugkomend op die bijzondere hobby; de echte fans weten het al wel, kitesurfen. Zo nu en dan plaatst de blondine een foto op haar Instagram waarop ze deze geweldige sport uitoefent. Kort geleden was het weer raak. Sanne plaatst een foto waarop ze door het water vliegt. Natuurlijk is dat ook zonder broek, want anders zou die kletsnat worden. Het ziet er ontzettend avontuurlijk uit en de zangeres lijkt het super naar haar zin te hebben. Bij de meeste kitesurf foto’s vertelt ze dan ook hoe GEWELDIG ze de sport vindt. Bij één van de foto’s noemt ze het zelfs haar adem.
Miss Montreal stopt groot gereedschap tussen haar benen

Als je zo bekend bent als Miss Montreal, zal je regelmatig op het podium te vinden zijn. Dat is dan ook precies het geval met deze blonde zangeres. Ze kan zingen als een nachtegaal en staat regelmatig en uitverkochten zalen met ontzettend tevreden fans. Daar plaatst ze dan ook vaak foto’s en video’s van op haar sociale media. Een tijdje geleden kwam er weer zo’n concert foto voorbij, maar deze keer zat er een lachwekkend tintje aan. Sanne Hans heeft namelijk haar gitaar direct tussen haar benen in geplaatst. terwijl ze een beetje door haar knieën buigt en met haar arm steunt op haar bovenbeen, rust haar gitaar tussen haar benen. De zangeres kijkt lachend naar het publiek. Met de foto kondigt ze aan dat ze bezig gaat met nieuwe muziek voor het nieuwe jaar en dat er hele leuke dingen aan zullen komen. Wij zijn benieuwd, jullie ook?
Miss Montreal deelt kletsnatte foto met volgers

Voor zover je kunt zien is de Instagram van Miss Montreal, of Sanne, best netjes. Er komen weinig écht spannende foto’s voorbij. Maar vergeet niet dat er ook zoiets bestaat als een Instagram verhaal, waar foto’s maar 24 uur lang zichtbaar op zijn. Sanne maakt er even goed gebruik van en deelt een hele natte foto van zichzelf op haar Instagram verhaal. Ook deze foto valt uiteindelijk helaas tegen, want de zangeres is niet nat van een gek avontuurtje. Nee, ze is gewoon lekker wezen sporten en zweet zich helemaal kapot. De tekst bij de foto luidt: “Morgen redelijk fit het water op. EINDELIJK!” Ze kan dus niet wachten tot ze haar favoriete hobby weer mag uitvoeren!

Miss Montreal bezweet

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?