Miss Montreal en Maan maken indruk tijdens Concert van Hoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In deze donkere tijden willen we met z’n allen getroost worden. Gelukkig stonden Sanne Hans (Miss Montreal) en Maan de Steenwinkel klaar. Huil schaamteloos uit bij deze muzikale dames…

De Nederlandse kijker was dankzij alle ellende toe aan een emotioneel avondje tv kijken, dacht de EO. De omroep trommelde een aantal populaire Nederlandse artiesten op voor een corona-liveconcert vol met tranentrekkers: Concert van Hoop. Vooral de liedjes van Sanne Hans (Miss Montreal) en Maan de Steenwinkel sloegen aan.

Lees ook: Nieuwe clip ‘Donderdag’ van Emma Heesters is must-see!

Sanne Hans (Miss Montreal) nog steeds Beste Zanger

sanne Hans was het afgelopen seizoen van Beste Zangers de artiest die de meest besproken cover ten gehore bracht. Haar versie van Stef Bos’ Door De Wind zorgde een paar weken geleden al voor tranen bij de kijker en staat bovendien in de hitlijsten. Een beter moment om deze tranentrekker ten gehore te brengen was er dus niet!

Maan de Steenwinkel huilt én lacht

Maan de Steenwinkel heeft naast aanstekelijke popliedjes natuurlijk ook een aantal emotionele songs op haar naam staan. Ze Huilt Maar Ze Lacht bijvoorbeeld. Ook dat liedje scoorde ontzettend goed. Check de Concert van Hoop-versie hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken.