Miss Montreal en Maan maken indruk tijdens Concert van Hoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In deze donkere tijden willen we met z’n allen getroost worden. Gelukkig stonden Sanne Hans (Miss Montreal) en Maan de Steenwinkel klaar. Huil schaamteloos uit bij deze muzikale dames…

De Nederlandse kijker was dankzij alle ellende toe aan een emotioneel avondje tv kijken, dacht de EO. De omroep trommelde een aantal populaire Nederlandse artiesten op voor een corona-liveconcert vol met tranentrekkers: Concert van Hoop. Vooral de liedjes van Sanne Hans (Miss Montreal) en Maan de Steenwinkel sloegen aan.

Lees ook: Nieuwe clip ‘Donderdag’ van Emma Heesters is must-see!

Sanne Hans (Miss Montreal) nog steeds Beste Zanger

sanne Hans was het afgelopen seizoen van Beste Zangers de artiest die de meest besproken cover ten gehore bracht. Haar versie van Stef Bos’ Door De Wind zorgde een paar weken geleden al voor tranen bij de kijker en staat bovendien in de hitlijsten. Een beter moment om deze tranentrekker ten gehore te brengen was er dus niet!

Maan de Steenwinkel huilt én lacht

Maan de Steenwinkel heeft naast aanstekelijke popliedjes natuurlijk ook een aantal emotionele songs op haar naam staan. Ze Huilt Maar Ze Lacht bijvoorbeeld. Ook dat liedje scoorde ontzettend goed. Check de Concert van Hoop-versie hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!