Yvonne Coldeweijer gebruikt haar schitterende lijf voor sappige foto’s

Datum: 

Categorie:

Normaal gesproken deelt Yvonne Coldeweijer alleen mar foto’s van andere bekende mensen, maar ze maakt graag een uitzondering. 

Yvonne Coldewijer deelt prachtige foto’s van

De knappe blondine weet wel wat goed scoort online en wat niet. Dat moet ook wel een beetje als je een succesvol ‘juicekanaal’ wilt runnen. Yvonne snapt in ieder geval heel goed haar volgers. Vandaar dat haar nieuwste foto’s zo ongelooflijk goed in de smaak vallen. De aantrekkelijk dame heeft namelijk twee nieuwe jurkjes aangetrokken voor de foto om haar volgers een beetje te blij te maken en dat gaat zo te zien verrassend goed.

Yvonne Coldeweijer straalt in vakantiejurkje

De knappe blondine presenteert haar nieuwe jurk aan haar volgers en dat wordt natuurlijk gelijk goed ontvangen. Haar witte jurkje schijnt wel een klein beetje door, maar dat vindt Yvonne helemaal niet erg. Die is veel te druk bezig ook met mooi poseren dat haar outfit even niet door haar hoofd schiet. Het jurkje zorgt er goed voor dat de prachtige vormen van de blondine ontzettend goed naar voren komen. Die knallen bijna haar witte jurkje uit. Hoewel het jurkje natuurlijk bedoeld is voor de zomer, heeft het een hoog bruidsmeisjes gehalte. Maar dat maakt Yvonne ziet zo uit, zolang ze er maar goed uit ziet in haar nieuwste jurkje. De aantrekkelijk koningin van de Nederlandse roddels weet het jurkje uitstekend te dragen.

Yvonne Coldeweijwer draagt veel juwelen om aandacht van haar volgers te trekken

De prachtige blondine heeft ook nog eens ontzettend veel kettingen om haar nek hangen. Die zorgen ervoor dat de knappe dame ook nog eens extra de aandacht grijpt. Zeker, omdat de kettingen er precies voor zorgen dat je aandacht geleidt wordt naar het deel van Yvonne haar met haar perfecte rondingen. De aantrekkelijke YouTuber weet heel erg goed wat voor effect het heeft en laat dat vooral fijn gebeuren.

Yvonne Coldeweijer imponeert ook in het zwart

Het witte jurkje is niet het enige kledingstuk dat Yvonne bij dit merk heeft gekocht. Ook het zwarte jurkje heeft ze besteld en de ziet er minstens net zo leuk uit als de witte. Deze jurk is zelfs nog een beetje spannender te noemen. Het jurkje zit namelijk al ietsje hoger dan de witte, waardoor je meer te zien krijgt van de prachtige benen van Yvonne. Ook schijnt deze aan de onderkant meer door, dus je hebt bijzonder zicht op het van de aantrekkelijke blondine. Ook dit jurkje geeft veel aandacht aan Yvonne haar aantrekkelijke ‘vriendinnen’. En dat is op de foto natuurlijk helemaal geen verkeerd uitzicht.

Zwart jurkje Yvonne Coldeweijer meer

Het tweede jurkje van de aantrekkelijke YouTuber is toch wat meer dan de eerste. Haar zwarte jurkje zou dan ook helemaal niet misstaan tijdens een avondje stappen of een feestje. Daar mag Yvonne wel wat meer van haar verleidingskracht laten zien. Yvonne vindt het zelf ook erg fijn om zo verleidelijk op beeld te gaan. Dat is ook wel logisch. Als je de hele dag over anderen praat dan wil je uiteindelijk ook jezelf een beetje in de schijnwerpers zetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!