Foto: Yvonne Coldeweijer toont enorme jetsers in veel te strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De blondine Yvonne Coldeweijer introduceert haar topje op een hele verleidelijke wijze aan haar volgers. Kijk maar mee!

Yvonne Coldeweijer verleidt volgers met diepe inkijk!

Het lijkt erop dat Yvonne Coldeweijer haar innerlijke diva heeft losgelaten met deze mirror-selfie! Ze weet duidelijk hoe ze haar het beste kan laten zien, want met dat witte topje met die diepe V-hals laat ze wel veel zien. Haar ‘jetsers’ vragen om wel heel veel aandacht en krijgen dat zeker in deze video! Het lijkt alsof Yvonne helemaal in haar element is en dat straalt ze ook uit. Ze weet duidelijk wat ze wil en hoe ze het wil. En waarom ook niet? Als je zulke curves hebt, dan mag je die ook laten zien. Het witte topje zorgt ervoor dat haar gebruinde huid extra opvalt en haar mooie haren maken het geheel helemaal af. Het lijkt erop dat Yvonne ons wil laten zien dat ze niet alleen een getalenteerde juice koningin is, maar ook een mooie vrouw met veel zelfvertrouwen. Wij kunnen het er alleen maar mee eens zijn!

Yvonne: “Gecremeerde kroket valt toch wel mee?”

Dat is een wel heel opmerkelijke uitspraak van Yvonne Coldeweijer! Alsof een gecremeerde kroket ineens wel te pruimen is. Maar misschien bedoelt ze wel dat de smaak er niet onder lijdt als een kroket een beetje misvormd is. Of misschien is het wel gewoon een gevalletje van humor en zelfspot. Het zou niet de eerste keer zijn dat Yvonne met een knipoog een uitspraak doet. Het is in elk geval duidelijk dat Yvonne niet vies is van een beetje experimentatie in de keuken. Wie weet wat voor andere culinaire hoogstandjes ze nog allemaal uit haar mouw kan schudden. Misschien komt ze binnenkort wel met een eigen krokettenlijn op de markt, met platgedrukte kroketten als specialiteit. Of misschien gaat ze wel de strijd aan met de broodjes kroket van haar collega’s en komt ze met een compleet nieuwe snack op de proppen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

@omroeppownedofficial “Gecremeerde kroket valt toch wel mee?” 😅 #powned #yvonnecoldeweijer #rachelhazes ♬ origineel geluid – PowNed

Leuke mirror-selfie van de blonde Yvonne

Yvonne heeft weer eens haar selfie-skills uit de kast gehaald en een prachtige mirror-selfie gemaakt! In haar knalroze trui straalt ze als nooit tevoren. De blonde lokken vallen speels over haar schouders en de roze kleur doet haar huid prachtig uitkomen. Het lijkt wel alsof Yvonne zo uit een modetijdschrift is gestapt! En laten we eerlijk zijn, zo’n knalroze trui staat niet iedereen even goed. Maar bij Yvonne staat het fantastisch. Misschien komt het door haar natuurlijke schoonheid, of misschien heeft ze gewoon een goede smaak als het gaat om fashion. Hoe dan ook, het is een genot om naar deze selfie te kijken. We kunnen niet wachten om te zien welke kleur Yvonne de volgende keer uitkiest. Hopelijk wordt het net zo’n kleurexplosie als deze roze trui! Ze staat er in ieder geval super leuk op, zeker die heerlijke glimlach waar menige volger meteen voor zou vallen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!