Actrice Babette van Veen wordt alleen nog door bubbeltjes bedekt op foto in bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Met haar mooie foto’s weet Babette van Veen wel heel erg goed de aandacht te trekken. En natuurlijk vinden haar fans het prachtig. 

Babette van Veen weet nog altijd met haar mooie foto’s de aandacht van haar fans te trekken. En dat doet ze vaak op zo’n wijze dat je absoluut niet meer om de mooie dame heen kan. Met haar nieuwste foto bewijst ze maar weer hoe ze nog altijd goed in de spotlight kan staan. Als vriendendienst voor William Rutten, de fotograaf, gaat ze nog een keer op het plaatje. Maar daarvoor moest ze wel alles uitdoen. En natuurlijk staat dat Babette echt geweldig. De foto’s kan je hier zien! En die zijn zeker de moeite waard. Want Babette is misschien al iets op leeftijd, maar is nog steeds bijzonder goed in vorm.

Lees ook: Foto: Babette van Veen heeft onderonsje achter de schermen met GTST-collega

Babette van Veen gaat graag op de foto

Als William Rutten belt, dan is Babette meteen van de party. Ze kent de fotograaf al sinds de hitkrant in de jaren negentig. En als hij haar dan vraagt of ze in een bad wil liggen, dan kan Babette eigenlijk geen nee meer zeggen. De foto die William van Babette maakt is genoeg om haar fans in ieder geval helemaal wild te maken. En dat is toch wel een beetje bijzonder. William moet zelf wel aardig gevaarlijk op het randje van het bad staan. Maar daarmee heeft hij in ieder geval een mooi resultaat gekregen. Want de foto van Babette wordt universeel leuk gevonden. Alle fans van de blondine zijn in ieder geval van mening dat het kiekje uitstekend gemaakt is.

Babette van Veen daagt weer eens uit

De meeste mensen zullen Babette van Veen wel kennen van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. En daarin heeft de actrice al even geen boeiende momenten meegemaakt. Maar met de foto van William Rutten heeft ze wel weer een beetje zichzelf uitgedaagd. De blondine weet als geen ander wat haar volgers ook leuk vinden om te zien. Dus toen William belde, wist ze eigenlijk al meteen dat dit ook weer een mooi plaatjes zou opleveren voor haar fans om van te kunnen smullen. Zo heeft Babette niet alleen maar een leuke dag met een goede vriend beleefd, maar ook nog eens een beetje mooie content voor haar socials geschoten. En de fans van de blonde actrice zijn wel heel erg blij met dat resultaat.

Babette van veen blijft intrigeren

De blondine draait al even mee in het mediawereldje, maar nog altijd blijft ze intrigeren. Er is een reden dat haar fans nog steeds helemaal in de ban zijn van Babette. Dat is natuurlijk niet zomaar. De mooie actrice weet dat haar fans het leuk vinden om haar vanuit verschillende kanten te kunnen zien. En met de nieuwe foto van William Rutten weet Babette hen echt op hun wenken te bedienen. De fans van de mooie actrice hebben na het zien van de foto echt helemaal niets meer te klagen.

Meer zien van Babette van Veen doe je op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Babette, dan moet je even naar haar Instagram kanaal gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!