Wow: Romy Monteiro volledig onbedekt op eerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro laat elk hoekje, kiertje en rimpeltje van zichzelf zien op een speciale foto. De zangeres bewijst zo dat écht alles aan haar puur natuur is!

Romy Monteiro laat zichzelf puur natuur zien op onderstaande foto. Na een heerlijke vakantie is ze weer terug op Nederlandse bodem, en is ze druk bezig met klussen in haar nieuwe huis. Tussendoor presenteert ze nog altijd programma’s waaronder Mijn Vader Is de Beste! en Het Junior Songfestival. Romy houd haar sociale media bovendien goed bij. Zo plaatst ze regelmatig foto’s en video’s op haar Instagram account. Maar nu heeft ze een wel heel opvallende foto geplaatst. De zangeres lijkt niet ouder te worden!

Romy Monteiro gaat eerlijk op de foto

Romy geeft zich helemaal bloot op deze nieuwste foto op haar Instagram. De zangeres laat foto’s zien van zichzelf nu, en 5 jaar geleden. Op beide foto’s heeft ze geen make up op. De zangeres lijkt geen jaartje ouder te zijn geworden en zo te zien heeft ze make up alles behalve nodig. Het zijn prachtige foto’s. Met een uitdagende blik zien we twee close ups van haar gezicht. Kan jij raden welke 5 jaar geleden gemaakt was, en welke nu is? Het is bijna niet te zien! Ze doet dit omdat het tijdschrift van Chantal Janzen, &C, 5 jaar bestaat. En daarom doet ze precies hetzelfde als 5 jaar terug; met een ‘onbedekt’ gezicht voor de camera verschijnen. Ze ligt nu in de winkel in de jubileum editie van de &C. Haar volgers reageren vol liefde; ”Jij bent zonder make-up net zo knap als met make-up”. Ook haar bekende volgers laten een reactie achter, Chantal Janzen; ”Prachtig”. Anna Nooshin: ”Zooo mooi”. Iedereen deelt dus dezelfde mening, Romy ziet er prachtig uit en lijkt geen dag ouder te zijn geworden.

Lees ook: Romy Monteiro deelt onsmakelijke foto tijdens eerste lentewandeling

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy kiest voor spannende groene outfit

Voor het Televizier gala een tijdje terug trok Romy haar beste outfit uit haar kast. Althans, of het uit haar eigen kast komt betwijfelen we, maar de outfit is in ieder geval erg gewaagd. De zangeres, presentatrice en musicalster had gekozen voor een vrij luchtige jurk die aan de voorkant helemaal open was. Ik denk dat de fotografen hun werk extra leuk vonden die dag, want Romy is gewoon een fantastisch mooie verschijning. Ze deelde deze foto’s via haar Instagram account. We zien haar samen met haar vriend Jasper Suyk over de rode loper gaan. Dus jammer voor alle mannen, Romy is bezet!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!