Foto: Romy Monteiro schijnt volledig door haar blouse heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke actrice en zangeres Romy Monteiro besloot dat het tijd was voor een nieuw bloesje, alleen scheen die volledig door. 

De knappe Romy Monteiro had een spannend bloesje aan

De prachtige zangeres en actrice had een heerlijke nieuwe blouse aangetrokken voor een etentje waar ze naartoe ging. En die blouse zat zo goed, dat het even gedeeld moest worden met haar volgers. Maar natuurlijk zou Romy zichzelf niet zijn als de blouse niet een klein beetje een verleidelijk randje had. En dat kan je ook wel zien op de foto. De knappe brunette ziet er op het plaatje echt ongelooflijk verleidelijk uit. Met haar mooie lach weet ze al haar volgers echt volledig te betoveren, terwijl ze zich helemaal vergapen op het mooie stukje kleding. Romy Monteiro heeft zichzelf met dit pakje weer eens helemaal overtroffen.

Lees ook: Video: Romy Monteiro laat zich in strak pakje filmen op afgelegen plek

Romy Monteiro weet zich erg verleidelijk te presenteren

In combinatie met het witte rokje werkt het prachtige bloesje natuurlijk ontzettend goed. Wel schijnt het kledingstuk een beetje door, maar dat maakt niet zo uit, want Romy Monteiro heeft een verhullend hemdje onder haar kleding aangetrokken. En daardoor zie je niet te veel. Aan de ene kant natuurlijk wel een beetje jammer, maar aan de andere kant ook wel weer een beetje spannend. Je moet ook niet meteen alles weggeven. Dat zou erg zonde zijn. Romy weet met haar outfit al haar volgers in ieder geval flink te verleiden. Die gaan heel erg goed op de nieuwe foto’s van Romy Monteiro. De blouse beviel zelfs zo goed dat Romy besloot om het nog een keer aan te trekken.

Lees ook: Foto: Strak geklede Romy Monteiro herkent zichzelf niet meer in spiegel

Romy Monteiro maakt van de verleidelijke blouse een stoer accessoire

De aantrekkelijke zangeres weet met haar blouse best wel de aandacht op zich te krijgen. Ze ziet er natuurlijk ook gewoon ontzettend goed uit in het kledingstuk. Romy vindt het dan ook zonde om het spannende bloesje maar één keer te dragen. Ze besluit om het dan maar een beetje anders op te knopen en op die manier te recyclen. En dat gaat natuurlijk ontzettend goed. De knappe brunette weet er met haar nieuwe look ongelooflijk spannend uit te zien. Gelukkig deelt ze ook die foto met haar volgers, zodat zij niks hoeven te missen van de spannende outfits van de knappe brunette.

Romy Monteiro deelt alles met haar volgers

De knappe brunette houdt er wel van om spannende outfits aan te trekken. En natuurlijk deelt ze die outfits ook even met haar volgers. Die blijven zo optimaal bij. Romy vindt het heerlijk om haar volgers betrokken te houden bij alle spannende dingen die ze doet. Ze krijgt zoveel complimenten en leuke vragen van haar volgers ervoor terug. Die vinden namelijk alles wat Romy onderneemt echt ontzettend leuk om mee te maken. Romy doet dan ook haar uiterste best om te zorgen dat haar volgers de leukste plaatjes hebben om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'